Ylistys Louis Vuittonin EPI -nahkalaukkuista ja asusteista

, kun ihmiset ajattelevat Louis Vuitton -pusseja, he yleensä ajattelevat joko brändin kaikkialla kaikkialla olevia ruskeita ja beige -monogrammia tai ehkä yhtä sen yhtä kuuluisimmista vakavimmista varmennustulosteista. Kuten monien asioiden kohdalla, todelliset aarteet ovat kuitenkin juuri pinnan alapuolella, enkä puhu kaikista sileistä nahkalaukkuista, joita Nicolas Ghesquiere on tuonut hänen toimikautensa Vuittonissa. Ei, sen sijaan olen täällä kasaan vähän, mutta ansaitun ihailun Louis Vuittonin Epi-nahasta.

EPI -nahka esiteltiin vuonna 1985 brändin ensimmäisenä pysyvänä nahkaradalla, ja se on rakastettu kestävyydestään ja loistavasta värivalinnastaan ​​siitä lähtien. Nahka on värjätty, painettu EPI: n suositulla kolmiulotteisella aaltokuviolla ja maalataan sitten väri-sovittavalla yläpinnoitteella, mikä varmistaa, että värit ovat erityisen kirkkaita ja tekevät nahasta erittäin kestävän veden ja kulumisen. On syytä, että EPI -laukut ovat niin suosittuja jälleenmyyntimarkkinoilla: ne vaativat hyvin vähän huolta näyttääkseen lähinnä uusilta vuosia.

Ehkä mikä parasta, EPI on hiukan hienovaraisempi kuin LV: hen yleensä liittyvät materiaalit. Saat silti brändin poikkeuksellisen käsityötaiteen ja suunnittelun, mutta hiukan paljon hienovaraisemmassa paketissa ja ilman Vuittonin tähtitieteellisiä hintoja paljon haavoittuvampia ja kalliimpien sileiden nahkojen. Meille se on win-voitto. Katso alla olevat nykyiset suosikki EPI -nahkalaukut ja asusteet.

Louis Vuitton Cluny BB -laukku
2 500 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton Epi Alma BB -laukku
1 590 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton Epi Neverful MM TOTE
2 050 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton Epi Petite Noe Bag
2 050 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton Epi Soufflot -pussi
2 500 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton Epi Zippy lompakko
905 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton Louise Epi PM -laukku
1 960 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton Phenix PM Epi Tote
2 680 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton Twist -ketjun lompakko
1 620 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton Twist MM -pussi
4400 dollaria Louis Vuittonin avulla