Diane von Furstenberg Stephanie ottaa laukun

, koska erittäin menestyvä Diane von Furstenberg Stephanie Hobo tuli ensimmäisen kerran esiin, olen käynyt läpi lukuisia ajatusvaiheita siitä. Ensinnäkin rakastin sitä, että he käyttivät säätä tavalla, joka oli niin pitkälle kuin pystyin kertomaan, molemmat uudet käsilaukun maailmaan että todella mielenkiintoinen. Halusin saada sellaisen.

Ja sitten näin, kuinka se ripustettiin joihinkin naisiin ja kuinka valtava se oli, ja olin epävarma. Sitten näin hiukan pienemmän version ja tiesin, että rakastin sitä. Sitten ihmettelin, olisiko liian lukuisia ihmisiä hypännyt jo tuohon vaunuun, jotta minulle olisi jäljellä paikka. Kun Diane von Furstenberg Stephanie ottaa käyttöön laukun, tiedän kuitenkin, että DVF: n ihmiset vain testaavat sitoutumistani ja he ovat lopulta palkilleet minua omalla ihanteellisella versiolla Stephanie -laukusta.

Minulla on taipumus valita Hobos muihin laukkuihin, ja suosikki hobosini ovat pidempiä kuin ne ovat leveitä ja ripustavat vyötäröni. Omistan runsaasti laukkuja, jotka eivät täytä tätä kuvausta, mutta pyrin kiinnittämään monia pusseja, jotka tekevät. Alkuperäinen versio Stephaniesta, vaikka se oli villisti luova ja ainutlaatuinen, ei vain ollut sellainen laukku, jota yleensä käytän usein.

Tämä pussin versio on kuitenkin paljon lähempänä yhtä todellista pohjoista. Siinä on edelleen kaikki alkuperäisen Stephanie -viehätys kullan kudotun nahan läpi, mutta muodossa, joka on hiukan paljon tavanomaisempi eikä ole aivan niin valtava. Mutta ehkä… onko se ehkä liian tavanomainen? Täällä menen taas … osta Shopbopin kautta 875 dollarilla.