Mikä on kukkaro -lemmikkisi pissasi?

Kun se koskee uusia käsilaukkujen ostoksia, olen erittäin metodinen ostodissani. Lukuun ottamatta niitä harvinaisia ​​tapauksia, joissa tapahtuu impulssien hankinta, joka on tosin ollut aika tai kaksi, pidän tutkimuksen tekemistä ennen laukun tuomista kotiin. Kun kiinnitän silmäni suunnittelusta, luin tuotemerkkiä, tutustuin pussin materiaaleihin, verrataan hintapistettä samanlaisia ​​laukkuja vastaan ​​ja tutkin aina arvosteluja. Kun olen tehnyt asianmukaisen huolellisuuteni ja oppinut niin paljon laukusta kuin uskon voivani, otan vihdoin askeleen ja tuon sen kotiin. Uuden pussin ostaminen, jota olen halunnut, on yksi parhaimmista tunneista (olen varma, että kollegina voit olla samaa mieltä), mutta joissain tapauksissa se voi olla myös yksi pahimmista. Kun tuon pussin kotiin, josta en ole 100% tyytyväinen, ymmärrän asiat, jotka minua ärsyttävät suunnittelusta, joissain tapauksissa siihen pisteeseen, että minun täytyy myydä. Puhun käsilaukkuista Pet Peeves. Tunne, jonka saat, kun päätät tuoda pussin kotiin, vain ymmärtääksesi, että se ärsyttää sinua. Ehkä ymmärrät sen yhden tai kahden kulumisen jälkeen, tai mahdollisesti sen toteuttaminen vie kauemmin, mutta se on niin valitettava tunne, että olet ärtynyt laukkuun, jonka olet päättänyt lisätä kokoelmaan.

Kun se koskee käsilaukkua lemmikkieläimiä, minulla on kaksi suurta rikoksentekijää. Ensimmäinen rikoksentekijä ei ole vain käsilaukkuun liittyvä Pet Peeve, vaan vain yksi merkittävimmistä lemmikkieläimistäni elämässä, ajanjaksona. Mikä voisi päästä ihoni alle niin pahasti? Tehoton käsilaukulaitteisto. Mahdollisesti tiedät taistelun, jonka puhun … kun käsilaukun lukko on vaikea sulkea, vaikea avata tai satunnaisesti aukeaa. Se ei vain tee käsilaukkujen sisällä olevista arvoesineistä epävarmalta, vaan se saa minut pitämään laukkua tehottomana. Jos en voi luottaa laukkuni laitteistoon, jotta voin kiinnittää laukkuni kunnolla, en voi luottaa siihen, että esineeni suojataan sisälle, joka päivän lopussa on kukkaron ensisijainen tehtävä. Mielestäni se on yksi olennaisista syistä, jotka olen kiinnostunut kohti laukkuja niin useita vuosia, ei laitteistoa ärsyttämään minua ja pääsemään ihoni alle. Sillä hetkellä, kun käsilaukussa on laitteisto, johon en voi luottaa tai saa minut kiemuruttamaan liikaa, päätän myydä sen jotain uutta, muuten tiedän, että se istuu kaapissa rakennuspölypupuissa.

Toinen käsilaukku Pet Peeve on silloin, kun rakastan rakennetta, jolla on kaikki ketjut hihna. Älä ymmärrä minua, rakastan käsilaukkuja ketjuhihnoilla, mutta siinä on oltava pala nahkatyynyä olkapäälleni. Äskettäin rakastuin mokkanahkaa, jota koristeltiin satiinijousella verkossa. Tajusin, että se olisi ihanteellinen lomajuhlapussi, mutta valitettavasti tajusin, että hihna oli ketju, ei nahkapehmusteita. Rakastin tyyliä niin paljon, että päätin riskittää sen ja ostaa laukun, koska ehkä se ei häiritse minua tällä kertaa, se voi olla erilainen. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on. Valitettavasti muutaman käytön jälkeen tajusin, että tämä on vain lemmikkieläinten pissaa, jota en voi päästää irti (koska kyllä, se oli liian hyvä olla totta!). Kaikkiketjun hihna on polttanut minua liian useita kertoja ostaaksesi sen uudelleen. Saatuaan ihoni rikkoutuneena koko ketjun hihnan pussin seurauksena, mielestäni minun on laitettava tämä muotoilu levätäkseen, koska seuraava todennäköisesti ärsyttää minua yhtä paljon kuin muut. Toivon, että kaikki ketjut hihnat sisältävät nahkapehmusteen, ehkä jonain päivänä.

Haluan kuulla, mikä on merkittävin kukkaro -lemmikkisi Peeve! Onko sinulla myös sellaista?