Tällä hetkellä himoitseminen: MCM Rockstar Vanity -tilanne

Ymmärrät, kun tuotemerkki ei ole uusi, mutta ei ole mieluummin ollut tutkallasi, samoin kuin silloin tunnustat, että se on tuotemerkki, jonka olet täysin siinä? Se on tapahtunut minulle MCM: n kanssa äskettäin, samoin kuin se on vain vahvistunut. Ei ole niin, että en ymmärtänyt aiemmin tai kuten lukuisat MCM -laukut, mutta tein todella kaksinkertaisen otteen, kun löysin MCM Milla Carry (muuten, Purseblog -vierailijat toteavat, että se on hämmästyttävää, joten jos haluat, saat varmasti sen, saat sen varmasti sen ). Samoin kuin ennen sitä, olen todellakin huolestunut myös MCM -logopussista. Osa siitä voi olla, koska MCM: n monogrammi on erilainen kuin lukuisat muut näkemäni logot, tai ehkä se on, koska olen tuntenut niin voimakasta vetoa kohti Saksaa, koska olen tyytyväinen ja naimisissa Vlad (hän ​​kasvoi siellä) – jolloinkin tavalla , että se on Münchenissä perustettu yritys tekee minusta siitä paljon enemmän.

Tänä vuonna MCM päätti esitellä pussin parhaiten ennen juhlakauden osumaa, jonka heidän mielestään muuttuisi yhdeksi brändin monista halutuista tyyleistä. MCM Rockstar Vanity -tilanne debytoi Coachellassa sekä Rihannan Vintage MCM Vanity -tapauksen vaikuttamaan siihen, jonka hänen todettiin tuovan usein aiemmin tänä vuonna. Koska se on käynnissä, uusi Rockstar Vanity -tilanne on löydetty julkkiksista, kuten Rihanna, Kylie Jenner, Kendall Jenner ja Hailey Baldwin, muutamia mainitakseni.

Silhouetti, joka on modernisoitu, ilmentää arkistoista ikääntymätöntä MCM -tyyliä, mikä on melko erilainen kuin lukuisat laukkumuodot, joita näemme tänään myymälöiden hyllyillä. On valtava riittävä tarpeellisuuksien pitämiseen, samoin kuin laukku myös urheilemaan sisätilojen piilotettua taskua sekä runsaasti aluetta päivittäisten tarvikkeiden muotoiluun.

Saatavana MCM: n tunnetussa Veetossa, joka oli rannikossa sekä konjakissa että mustassa, pussia voidaan käyttää useita menetelmiä sen irrotettavan ristikkäisen hihnan kanssa. Yksi asia, jota en odottanut, oli 24 karaatin kultapinnoitettua laitteistoa, mutta tällä pussilla on, samoin kuin kustannukset ovat todella hyviä. Älä myöskään saa minua aloittamaan hurmaa – pakkomielle. Osta 495 dollarilla MCM: llä.

MCM Rockstar Vanity Case
494 dollaria MCM: n kautta

MCM Rockstar Vanity Case
494 dollaria MCM: n kautta