Prada syksy/talvi 21 keskittyy muunnokseen ja muutokseen

Miuccia Pradan ja Raf Simonsin odotettu Prada Fall/Winter 2021 -kokoelma osoitettiin nykyään liveStream -esityksen sekä intiimistä kokemuksesta, joka tunsi olevansa intiiminä yhtä jännittävä. Kokoelmaan vaikuttivat modifiointi- ja muutos käsite, mahdollisuuksien avaaminen maailman siirtyessä, ihannetapauksessa matkustamiselle ja eläminen enemmän kuin me, kun teimme.

Miuccia Prada ja Raf Simons jatkoivat tyyliä ihmiskunnan luonteen tyylin ja uskomuksen ympärillä, että kaverilla ja naisilla on kumpikin maskuliinisen ja naisellinen kaksinaisuus. Sekä kokoelma soi vastakohdissa, yksinkertaisuus ja monimutkaisuus, eleganssi sekä käytännöllisyys sekä rajoitus sekä vapautus.

Kuinka se rinnastui sekä vaatteisiin että laukkuihin? Kehoon korostettiin, mikä tarkoittaa pukeutumista, jolla oli pehmeys sekä luontainen yksinkertaisuus heille. Jokainen ilme oli täynnä elämää ja liikettä, kerroksilla, laskosilla sekä keräykset, jotka herättivät kylpytakit elämään. Käytetyt materiaalit sisälsivät mitä Re-Nylonista sekä Jacquardista faux-turkista sekä paljeteihin.

On olemassa kolme muotoa, jotka järjestelmän mukaan laukkuihin on perinteinen, alkaen tutulta muodosta. Prada Cleo palaa suurempaan, uuteen maxi -versioon Spazzolato -nahkassa (harjattu vasikanahka) ja tulkitaan samoin jacquard -neulottuna nahkahihnalla. Tämän muodon tyylikkyys tekee siitä yksinkertaisen tuodun ja suurempi koko tarjoaa enemmän aluetta päivittäiselle hyödyntämiselle niille meistä, jotka tuovat enemmän. Samoin on uusi linja ostopusseja kahdessa koossa, joissa on Peluche (joka vastaa ylellistä että faux -turkista). Pussi, josta olen innostunut, on uusi olkalaukku, jossa on kolmionmuotoinen zip -sulkemisläppä joko Nappa -nahka, jacquard -neulottu tai paljetit. Suunnittelut toivat vaivattomasti tämän laukun käsivarren alle kirkkaina, vahvoissa sävyissä, mikä oli kiitotiellä lausuntokappale.

Näet käsineiden pariliitoksen, pitkän ja tiukan valinnan, jonka oikean käden takana on mini -kolmiotasku yhdessä lyhyen hansikkaan kanssa sileässä Nappa -nahkassa, jossa on 3 taskua: kolmionmuotoinen, suorakulmainen ja pyöreä. Prada -logokorvakorut palauttivat uusien värejen paluun yhdessä vanteiden kanssa logo kolmion riipuksella, joka on valmistettu hopeasta emalilla. Kengät koskivat muotilausunnon tekemistä, napa-nahkaalla olevista pitsisaappaista sekä kaksisävyisistä Nappa-nahkakengistä laituriin neulottuihin saappaisiin sekä paljetti saappaat.

Toinen kiehtova elementti oli sarja. Näyttää siltä tutulta? Sarjan osat on otettu Pradan Guy FW21 -sarjasta, samoin kuin käytetyt materiaalit, jotka sitten kierrätetään, tarjoamalla heille uutta elämää näyttelyn jälkeen. Tuoteasennukset ja ponnahdusikkunat ympäri maailmaa hyödyntävät sarjan eri osia sekä myöhemmin Milanosta perustuvaa pyöreää taloudellista ilmastotyötä, joka tarjoaa kestäviä ratkaisuja tuhlauksen hävittämiseen, kerää tuotteita ja tehdä Ne tarjosivat sekä asiantuntijoille ja harjoittelijoille kulttuurisektorilla.

[Kuvia Pradan kautta]