Notting Hill Westbourne keväälle 2010

Notting Hill Westbournen muotoa niin paljon kuin minä, se on brändin Ga-ga rikas kylläisyys. Ollakseni rehellinen, se on molemmat näkökohdat. Westbournen jäsennelty muoto ei yleensä ole sellainen, johon minua vedetään, mutta naisellinen ja virtaviivainen muotoilu on täydellisesti koottu. Miksi todella rakastan tätä laukkua, että se on ihanteellinen pukeutumiseen, mutta sitä voidaan silti käyttää pukeutuneena. Ja minulle, että vaatekaappissani on paljon tyylikäs laukku, jota voin silti käyttää farkut, on homerun.

Keväällä 2010 en voinut ohittaa jakamalla värejä, joita Notting Hill on saatavana Westbournessa.

Siellä on Lilac Python, kerma -matta krokotiili, auringonlaskun oranssi kiiltävä python ja vaaleanpunainen python. Jokainen väri kiinnittää huomioni loistavasti. Vaikuttaa siltä, ​​että nämä Notting Hill -laukut olisivat omassa väriliitossa. Vaikka väri on rikas ja tyydyttynyt, se ei näytä ylenmääräiseltä tai liian voimakkaalta. Vampoituun värimaailmaan on sävytetty elementti, joka on kaikkea muuta kuin vaaleaa. Kuulostaa oksymoronilta, mutta nämä laukut toimivat sitä!

Olen tuntenut Python -ihon notting Hill Design -käyttöä henkilökohtaisesti, ja se on rikas ja sileä, josta puuttuu valon ja hiutaleiden merkkejä kuin jotkut muut näkemämme nahat. Olen varma, että mattakrokotiili on yhtä rehevä kuin miltä se näyttää. Tämä uskomaton nelinpeli jättää vaihtoehdon kaikille. Croc -versio on noin 14 000 dollaria ja Python on noin 2 650 dollaria Notting Hill Design -sovelluksella verkossa.

Minkä värisen Westbournen mieluummin?