Saint Laurent sai aivan uuden laukun

, toisin kuin monet muut suunnittelijabrändit, Saint Laurent ei ole käynyt läpi paljon muutoksen iteraatioita viime vuosina. Itse asiassa suuri osa brändin DNA: sta aiemman luovan johtajan Hedi Slimanen johdolla pysyy muuttumattomana, kun allekirjoitus YSL -logo on Saint Laurentin lisälinjojen eturintamassa.

Huolimatta siitä, että nämä tarjoukset ovat helposti saatavilla Saint Laurentin valikoimassa, kuten Loulou ja Niki, viimeisen kahden vuoden aikana brändi on alkanut julkaista paljon enemmän ei-kirjoitettuja, logotonta malleja.

Mahdollisesti yrittäessään astua hitaasti pois sen YSL -laitteistojen laskemisesta monipuolistaessaan kokoonpanoaan, nämä aliarvioidut mallit on vähitellen julkaistu, tavalla, joka huijaa haaran täyden voiman kytkemistä päälle. Ja vaikka olemme analysoineet luovaa johtajaa Anthony Vaccarellon paljon liikkeitä vuosien varrella, hänen viimeisin kartoitettu muotoilu on paljon ehdottomasti hänen paras ja on virkistävä katsaus tuotemerkin uuteen suuntaan.

Uusi keväällä 2021 Saint Laurent esittelee Le Maillon -laukun, tyylikkään kantolaukun, jolla on aliarvioitu hienostuneisuus, joka huutaa Luxea, mutta täysin perusteellisesti. Le Maillon muistuttaa menneisyyttä jäsenneltyillä, puhtailla viivoilla ja kultaisilla laitteillaan, ja hänellä on vintage -tunnelma, jolla on moderni vetovoima.

Le Maillonissa on haitarimainen, hölynpölymuoto, jossa läpän sulkeminen ja hienostunut laitteistot ovat nimetty virtaviivaisen laitteistonsa mukaan, koska Maillon kirjaimellisesti kääntyy linkkiin. Tämä uusi pala on yhtä toimiva kuin se on kaunis ja kokonaismittajen ollessa 5,75 ″ L x 9,5 ″ W x 1,5 ″ D, se on ihanteellinen koko – ei liian suuri eikä liian pieni.

Pehmeästä vasikan nahasta ja myös nahkaan vuorattu, myös kaksi pääosastoa on kaksi, vetoketjullinen tasku ja rakotasku. Erilliset osastot mahdollistavat helpon organisaation ja laukun kantohihna on säädettävissä. Le Maillonia on saatavana väriväreinä peruseutraaleista lihavoituun punaiseen. Osta nyt MyTheresa -sovelluksella 2 490 dollarilla tai ennakkotilauksen avulla Saksin avulla.