Prada syksyn 2015 kiitotien laukut

Viimeisen kuuden kuukauden aikana olemme keskustelleet asioista, joista Pradan kukkaroyhtiö (ja siten koko yrityksestä) on useita kertoja. Pääasiassa heidän joukossaan on brändin riippuvuus Saffianon nahasta, joka ei ole todella huippuluokan materiaali, samoin kuin monimuotoisuuden puute sen pussisekoituksessa. Laukut, jotka armahtivat kiitotien brändin syksyn 2015 kiitotienäyttelyn aikana, näyttivät olevan yritys käsitellä näitä kysymyksiä.

Enemmän kuin Prada näyttää kuulevan samoin kuin asiakkaidensa valitukset hienojen nahkojen puutteesta sen päivälaukun kokoonpanossa. Vaikka kokoelmassa on pari painettua Saffiano -laukkua, ne kaikki on peitetty vuodenaikojen tulosteilla, samoin kuin litteät nahkalaukut, jotka kaikki näyttävät sekä voisilta että pehmeiltä. (Kun ensin käänsin valokuvien kanssa, lause ”hyvin kosteutettu” huolestunut mielestä, mutta se on outoa.) (Mutta samoin se on tarkka?) Hyvin rikkaille keskuudessamme, myös laukkuparaati esitteli krokotiilia ja ostrichia Kauniissa karkkisävyissä, jotka osoittavat Hidesin luonnolliset ominaisuudet ja variaatiot.

Nämä pussit olivat myös uskomattoman toiminnallisia, toisin kuin monet tuotemerkin aiemmat kiitotiepussit, joissa on ollut outoja hihnoja, jalokivikoristeita sekä yleisiä tyylejä, jotka joissain tapauksissa näyttivät olevan tarkoituksella ruma. Nämä pussit olivat vain yhtä hyvin kuin suhteellisia kaikkialla, mutta ne tuntuivat tarkalleen, millaisia ​​laukkuja, joita nainen haluaisi tuoda töihin. Nerokas kaksikerroksinen tyyli tuotti satunnaisesti liukentuneen, peittämättömän laukun, vaikka laukku olisi täysin suljettu. Lukuun ottamatta painettua Saffianosta, kaikista laukkuista puuttui kaikkialla oleva Prada -kolmio.

Nämä pussit eivät ratkaise kaikkia Pradan ongelmia (jotkut ihmiset todennäköisesti soittavat heille väsyttäväksi tai vaaleaksi), mutta ne ovat kuitenkin vankka askel parhaaseen suuntaan, sen lisäksi, että Prada kuuntelee. Tarkista kaikki alla olevan kiitotienäyttelyn pussit.

[Valokuvat Vogue.co.ukin kautta]