Paras pari: Proenza Schouler PS11 + Bottega Veneta -riipus

Jotkut lisävarusteet ovat taivaassa valmistettu ottelu, samoin kuin olen löytänyt yhdistelmän, joka on upea. Haluan nyt vain saada molemmat tuotteet ja käyttää niitä koko kesän ajan, ja rapeat valkoiset ovat rento kumppanin denimin ja t-paidan lisäksi. Tämä pari ja kaikki sen mahdollisuudet ovat juuri miksi pidän lisävarusteista; He ovat pukujen muuttajia.

Proenza Schouler PS11 on tehnyt menetelmänsä kukkaroiden maailmaan trendikkäänä välttämättömänä ja tämä Bottega Veneta -värinen riipus lisää Mettlantia minkä tahansa tyyppisiin asuihin. Tätä soitan muotitavaassa tehtyyn otteluun.

Aina kun popin vaatekaappiin, tunnustan, että minulla ei ole tonnia kirkkaita värillisiä vaatteita. Tämä kaikki juontaa totuuteen, että olen riippuvainen asusteistani, jotta voin auttaa pukeutumistani, samoin kuin kesällä ovillamme, silmäni vedetään vilkkaaseen sävyisiin laukkuihin. Omistan PS1: n, mutta olen kutina lisätä PS11 -kokoelmaani. Sen sijaan, että pysyisin paljon neutraalimmalla värillä, haluaisin lisätä tämän sinivihreän vaihtoehdon.

Äskettäin huomasin, että Anna Wintour tykkää Bottega Veneta -hapettuneesta hopeasta kuutiometriä zirkoniumoksidi-riipuksia ja lisää ne kadehdittavaan kokoelmaansa kausiluonteisesti. Värivaihtoehtoja on paljon enemmän, mutta pidän tästä monivärisestä juosteesta, joka sekoittuu violetiksi, keltaiseksi, punaiseksi, oranssiksi ja vihreiksi. Yritä nyt kertoa minulle, ettet kuole hiukan nähdäksesi nämä kaksi tuotetta yhdessä?!

Osta tämä Proenza Schouler -laukku 1675 dollarilla Net-A-Porterin ja Bottega Venetan riipuksen avulla 2 150 dollarilla Net-A-Porterin avulla.