Kooba Hadley Satchel

Se oli vain kaksi päivää sitten, kun löysin itseni puhuvan Megsin kanssa siitä, kuinka kumpikaan meistä ei ollut nähnyt lukuisia kooba -laukkuja äskettäin. Tapasin niitä koko ajan, paljon ilostani, mutta näyttää siltä, ​​että tuotemerkki on hidastanut tuotantoa hieman viime aikoina. En ole varma miksi, mutta olen varma, etten pidä siitä. Minulla on kaksi heidän laukkuaan ja haluaisin jatkaa laukkujen lisäämistä heidän allekirjoituksensa pehmeällä nahkalla kokoelmaani.

Katso ja katso, mitä löydän tänään? Kooba Hadley Satchel! Se on kuin maailmankaikkeus on salaliitto lähettämään minulle osoittimen, jotta hän ei lasketa Koobaa, ja he eivät olisi voineet valita parempaa laukkua sen tekemiseen. Hadley yhdistää useita brändin allekirjoituksia, joita rakastan ehdottomasti: pehmeä nahka ihanteellisella viimeistelyllä, arkkitehtonisilla ja odottamattomilla linjoilla ja tinkimätöntä käytettävyyttä.

Valitsen tämän laukun täysin kauniissa turkoosivärissä, jonka voit nähdä Kooban kevään hakukirjassa, mutta se ei näytä olevan vielä vähittäiskauppaa varten (lisää täältä. Ruskean on tehtävä tarkoituksiin, ja ruskealle laukkulle siinä on paljon luonnetta. Hienovarainen värivaihtelu ja sää on aina jotain, mitä Kooba on tehnyt mestarillisesti, ja tämä ruskea sävy osoittaa sen upeasti.

Käytin sitä käsivarteeni, mutta pussissa on myös irrotettava hihna, joka on ominaisuus, jota olen pehmennyt kohti viimeisen kuuden kuukauden aikana. Vihasin niitä, mutta koska ristipusseista on tullut entistä tärkeämpi osa modernin tytön vaatekaappia, ne näyttävät olevan fiksu idea. Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin vain innoissani törmätä Kooba -laukkuun ja huomaan, että ne ovat yhtä hyviä kuin koskaan. Osta Bloomingdalen kautta 425 dollarilla.