Valmentajan ensimmäinen kokoelma Stuart Veversistä tarjotaan nyt verkossa – mitä luulet?

Ohjaaja on keskellä suurta keksintöä, samoin kuin nyt ensimmäinen koko kokoelma innovatiivisesta ohjaaja Stuart Vevers on osoittanut ostoa varten. Linjaan vaikuttavat amerikkalainen länsi ja tavanomaiset työvaatteet, samoin kuin laukkuilla on jonkin verran karkeaa ympäröivää reunaa, joka on uusi monille brändin pitkäaikaisista faneista. Kokoelma sisältää luonnollisesti paljon aivan uusia käsilaukkuja.

Kaksi paljon merkittäviä lisäyksiä ohjaajan kukkarokokoonpanoon ovat Rhyder ja Dakotah -linjat. Rhyder on liitetty tiukka, joka on saatavana erikokoisina, samoin kuin vaikka se on saanut leijonan osuuden valmentajan mainontapoikkeamasta, laukku tuntuu yleensä ylityölliseltä ja liian suunnitellusta. Dakotah puolestaan ​​on näyttelyn tähti; Se tuntuu luonnolliselta ja komplisoimattomalta, jopa silloin, kun se on koristeltu pitkällä reunalla, samoin kuin sen nahka on paksu ja kallista tunnetta henkilökohtaisesti.

On ratkaisevan tärkeää, että nämä laukut tuntevat kalliiksi, koska myös ohjaaja pyrkii lisäämään kustannuksiaan ja laajentaakseen tarjontaansa täysimittaiseen premium-kontemporaariseen elämäntapabrändiin. Paras erimielisyys tämän vaiheen puolesta on brändin rikas päällysvaatteet; Vaikka se ei ole ensisijainen huolenaiheemme, olen sisällyttänyt pari kappaletta yhdessä alla olevien syksyn laukkujen valikoiman. On myös hienoa välttää kokonaan, vaikka se ei olisikaan laukku.

Katso alla olevat pussit tai etsi koko valinta valmentajan avulla.

Valmentaja Dakotah Fringe -pussi
795 dollaria valmentajan avulla

Caoch Dakotah Little Crossbody
525 dollaria valmentajan avulla

Valmentaja pienet nastat Edie kantolaukku
895 dollaria valmentajan avulla

Valmentaja Moto -nahkatakki
995 dollaria valmentajan avulla

Valmentaja Rhyder 24 Satchel
350 dollaria valmentajan avulla

Valmentaja mokkanahka RHYDER 33 Satchel
650 dollaria valmentajan avulla

Valmentaja Rhyder Satchel
495 dollaria valmentajan avulla

Valmentaja Rhyder Shearling Messenger -pussi
1 300 dollaria valmentajan avulla

Valmentaja Tatum korkea laukku
995 dollaria valmentajan avulla

Valmentaja Wool Houndstooth Parka
1 495 dollaria valmentajan avulla