Hermès Birkin Bag -joukko, joka oli lyöty laittomasti myymään aitoja laukkuja

, oletko koskaan valistanut Hermèsiin, toivoen todella, että himoitun Birkinin tai Kelly -laukun vain hylätään? Hyvin selvästi näyttelijät, jotka ovat rekrytoineet laittoman laukkujoukon, eivät olleet niin epäonnisia kuin monet toiveikkaat ostajat, koska Ranskan viranomaiset rikkovat äskettäin Pariisin jälleenmyyjien äänen.

The Times UK: n mukaan Birkin-laukkujen ostamajoukko väitti rekrytoivan vääriä mahdollisia ostajia näyttelijöiltä sekä verkossa ostaakseen aitoja laukkuja osana yksityiskohtaista että uskomattoman tuottoisaa järjestelmää. Fake -asiakkaita kehotettiin pukeutumaan suunnittelijavaatteisiin auttaakseen heitä ohittamaan varakkaat kuluttajat, jotka haluavat napsauttaa halutun siluetin Hermès -myymälöissä kaikkialla Euroopassa.

On todettu, että ääni on tehnyt noin miljoona euroa kuukaudessa, kun taas puolet yrityksen helposti tarjonnasta tarjonnasta viimeisen neljän vuoden aikana. Väärä Birkin-ostajille väitettiin maksettavasta palvelustaan, joka auttoi laittomia ääniä kääntämällä tuloja myymällä laukut huomattavasti yli vähittäismyyntihintaan.

Ranskan tiedotusvälineet kertoivat samoin, että uhrit houkutteltiin ostamaan aitoja tuotteita kutsuttamalla väärennettyyn näyttelytilaan lähellä Hermèsin Keski -Pariisin paikkaa (vaikka oletettavasti pussit vietiin myös Aasiaan).

Kahdeksan kuukauden tutkimuksen jälkeen viranomaisten on todettu purkavan 10 epäiltyä, joiden ikä on 24–57-vuotiaita. Tämä suunnitelma todennäköisesti lisää Hermèsin kasvavia huolenaiheita sen laukkujen ostamisesta ainoan jälleenmyyntehtävän kanssa. Samalla kun laukkujen jälleenmyynti on vaikeaa, koska menetelmä itsessään ei ole tarkalleen laitonta, laillisena Hermès -näyttelytilan poseeraatiolla on ohjelmaa, jota voidaan rangaista lainsäädännöllä, ja se näyttää olevan siellä, missä tämä valtava jälleenmyynti meni pieleen.