Tano jättää valon olkalaukkulle

Yleensä nahka temppuja ei todellakaan ole minun juttuni, mutta me kaikki siirrämme nyt perinteisestä maustamme ja silloin. Normaalisti haluan nähdä materiaalit, joista laukku on valmistettu ilman teeskentelyä tai taitavaa huijausta, jotka muuttavat niiden laatua, koska epäilen, että juuri niin jotkut suunnittelijat pääsevät leikkaamaan kulmia ja käyttävät keskinkertaista nahkaa.

Tyyppin kuin temppu, jota he käyttivät Tanoon, jättävät kuitenkin valon olkalaukkulle. Hävennys, ahdistunut vaikutus on vain mahtava, jotta voin muistaa tyypillisiä kukkaro -sääntöjäni.

Kun zoomat, voit silti nähdä luonnon nahan pehmeän ja kivistyneen rakenteen, joten tarjoamme tämän passin. Lisäksi metallinen isku ei ole sellainen, jonka näet usein – valmistajat soittavat sille pronssia, mutta näyttää siltä, ​​että se olisi erittäin kiehtovalla alueella kullan ja minulle grafiitin välillä. Mikä tahansa se on, se on ihana ja odottamaton neutraali, joka parisuhtaisi paljon kylmän sään vaatteita. Osta Bergdorf Goodmanin kanssa 375 dollarilla.