Purssikulma kysyy: Mitä tuotemerkkejä pidät, mutta et ole omistanut?

Noin kuukausi sitten auttit minua valitsemaan uudessa melko vaaleanpunaisessa Givenchy -laukussa. Se on aivan ensimmäinen Givenchy -laukkuni, samoin kuin vaikka laukkukokoelmani on suhteellisen mittava, tunnustan, että on brändejä, joista puuttuu. Se ei ole aina haluamasta lähtien, mutta oletan, että en vain koskaan pääse aktivoinnin vetämiseen ja löytämään muita tuotemerkkejä, joista pidän.

Omistan pikemminkin muutaman Celine -pussin, todella tyyppinen menin spreelle ja näyttivät jatkuvasti saavan Celine kahden vuoden ajan. Sitten muutin Gucciin ja olen lisännyt muutaman Gucci -pussin kokoelmaani viimeisen vuoden aikana. Uuden Givenchyni kanssa tajusin kuitenkin, että on olemassa muita tuotemerkkejä, joita en omista millään tavalla tai en ole ostanut pitkään aikaan.

Rakastan Dior -laukkuja, nainen Dior on yksi sensaatiomaisimmista perinteisistä laukkuista. Elämäni on hiukan paljon enemmän rento, samoin kuin se on todennäköistä, miksi en ole ottanut Dior -putoa, mutta näen sen lähitulevaisuudessa.

Toinen tuotemerkki on Fendi. Uskot tarkalleen, kuinka paljon puhun fendi -laukkuista, minulla olisi vaatekaappi täynnä 2joulia ja 3jouria. Minulla on muutamia hirviöhalauksia, mukaan lukien Karlito, mutta viimeinen Fendi -laukku, jonka sain, oli vakooja. Jep, tarkistit sen ihanteellisen samoin kuin niin kauan sitten.

Entä Goyard? Kansan harvoin Goyardin, koska tietojen löytäminen on niin vaikeaa. Tuotemerkki on salamyhkäinen, mutta kodissa on pitkä historia, samoin kuin monet ovat fanaatikoita. Pidän heidän perinteisestä laukustaan, se olisi fantastinen lisä kokoelmaani, se on varma.

Ja vielä yksi merkittävä tuotemerkki, jota en näytä lisäävän kaapistani, Louis Vuitton. Minua vedetään kohti tuotemerkin pehmeää nahkaa, mutta kustannukset ovat melko korkeat ja minulla on taipumus saada tarrahakkoja rakastamista Louis Vuitton -laukkuista.

Onko olemassa tuotemerkkejä, joista et kuitenkaan omista?