Muotiviikko syksy 2010: Alexander Wang

Muistaako kukaan pienen elokuvan nimeltä The Craft, tarina neljästä goth-y: stä, snarky-teini-noituudesta ja luokkatovereista, joita he vihasivat? Sinun on mietittävä melkein 15 vuotta, jolloin olin vain tween -tutkiessani kasvavaa mustia vaatteita, jotka olen nyt tullut omaksumaan, tässä myöhemmin elämässäni olevassa vaiheessa. Minulla ei ollut koulussa mitään sosiaalisia ongelmia, mutta rakastin ajatusta tyytymättömyydestä ja ymmärrystä väärin. Näytti siltä, ​​että kaikki tyylikkäimmät ihmiset olivat ainakin elokuvissa, ja näytti myös siltä, ​​että se oli tarpeeksi helppoa pyrkiä. Rakastin selvästi käsityötä.

Alexander Wang kertoo, että hänen syksyn/talvi 2010 -mallistonsa on inspiroinut Wall Streetin maailmankaikkeuden mestareita, mutta mielestäni hän on saattanut olla salaa myös tietyn 90-luvun puolivälin konjunaattorien fani. Ainoat asiat, joita tämä kokoelma jäi, olivat suspendoijat ja Fairuza Balk.

Ja todellakin, tyylien perusteella, näyttää siltä, ​​että rouva Balk sai hänen gootin/grunge -kätensä sen päällä. Kaikki mallit olivat muutaman päivän viimeisen hiuspesun ohi, ja upotetut silmät ja ontot posket näyttivät siltä, ​​että se olisi ollut yhtä kauan heidän viimeisestä ateriansa tai nukkumisensa jälkeen.

Itse kokoelman suhteen se sisälsi paljon dekonstruoituja pukuja, pinstripes ja tweed – Wall Street, jolla on merkittävä punk -kierre. Meidän olisi kuitenkin syytä huomauttaa kaikkia uskomattoman 90 -luvun kosketuksia – mini -reput, paljaat keskimmäiset, polvisukat, sametti. Koska muotiteollisuus on jo tehnyt nostalgiaa jokaisen vuosikymmenen ajan 80 -luvulle saakka, on vain järkevää, että 90 -luvut olisivat seuraavana, ja näyttää siltä, ​​että Wang on yksi ensimmäisistä suurista suunnittelijoista, joka ohjaa trendiä. Saavutettaessa hintapisteessä ja neutraaleissa väreissä olen varma, että näemme paljon tätä kokoelmaa Fashionistasilla ensi syksynä. Pidänkö siitä? No, eräänlainen-se muistuttaa minua wannabe-disafioituneista nuorista.

Valokuvat Style.com -sivuston kautta.