Rhobh: “Tunnen olevani niin kiitollinen, että valitsit minut äitisi.”

Vaikka Beverly Hillsin Real Housewives -jaksossa ei tapahtunut paljon viime yön jaksossa (puolivälissä strippariluokka, juhla, jolla ei ole alkoholia, brandin ja Joycen välinen faux-huuhtelu), se oli yksi niistä Kauden viihdyttävämpiä jaksoja. Kaikki olivat hiukan löysämpiä kuin normaalia ja vitsailivat toistensa kanssa, ja siellä mielenkiintoiset nuggetit (kuten toinen Kyle -esiintymisen hetki Lisa) tulevat ulos.

1. Kim kutsuu häntä emättimeksi “wiener”. Kyle ei voi edes sanoa sanaa “emättimeen” ääneen suoralla kasvolla. Hänen on tehtävä se huuto-kuusia, jonka keskiasteen koululaiset tekevät, kun voit uskoa, että puhumme tästä silmästä, vain niin tiedämme kuinka skandaalit hän on, että jokin saa hänet puhumaan naisten sukupuolielimistä kohteliaassa yrityksessä. Kaikesta tästä huolesta ja kauhistumisesta sanasta ”emättimen”, keskustelu tapahtui, kun he olivat Waxerissa saadakseen Kylen hoo-ha-karhun.

2. Pole-tanssiluokka on Center Spot Real Housewives Bingossa. Viimeistele juoma! Odota, niin bingo ei toimi.

3. Poletanssi ei vaikuta niin eksoottiselta, kun ajat NYC -metrolla joka päivä. Siellä on lukiolapsia, jotka tanssivat L -junassa vinkkejä. Ne ovat melko hyviä! Kunnes he potkaisevat sinut kasvoihin. Silloin sinusta tulee todellinen newyorkilainen.

4. Älä nuolla napaa, Carlton, saat tartunnan. Kielen pitäminen vieraista esineistä on yleensä hyvä hengenpelastus.

5. Kathy Hilton kutsuttiin Buckinghamin palatsiin. Se ei ollut Kimin tarinan kohta, mutta se otin siitä pois.

6. Kuinka palkkaan juustohampurilaisen kuorma -auton pysäköimään asuinpaikkani ulkopuolelle? Pyytää ystävää. (Vaatiiko sinun kasvattaa lapsia ja varmistaa, että hän on onnistuneesti valmistunut lukiosta? Se saattaa olla kaupankäynnin.) (Ystävälleni.)

7. Brandi vastustaa Dick -kuvia. Tiedätkö, en odottanut sitä. Lyön vetoa, joka lähetti hänelle muotokuvan hänen dongistaan, ei myöskään odottanut sitä.

8. Saan liikkeen, jos vieritän puhelinta alas joskus liian nopeasti, joten tunnen Brandin. Toisaalta, nyt minulla on hyvä ennakkoluulo, joka ei koskaan ota napatanssiluokkaa. Brandi on tehnyt minulle hyödyllisen palvelun.

9. Voitteko ajatella heikommassa asemassa olevia lapsia, jotka ovat pukeutuneet Lisan vaatteisiin? Näen vain huoneen, joka on täynnä kasvatuslapsia, jotka pukeutuvat vaaleanpunaisiin nappiin ja cocktail-mekkoihin. Ehkä Lisa voisi vain antaa kotitalouden pari sataa taalaa ja lähettää hänet Uniqloon hakemaan joitain tavaroita lapsille. Se saattaa olla hieman käytännöllisempi.

10. Joycen mielestä kiusaamisen vastainen kampanja koskee häntä.

11. Lisa ei ole ensimmäinen henkilö, joka rypistää totuutta ohittamaan jonkin Frienemian lapsen elämätapahtuman. Olen varma, että Kimin tytär on viehättävä tyttö, ja Kim voi ehkä olla viehättävä tietyissä olosuhteissa, mutta miksi maailmassa Lisa menisi? Ei ole syytä. Joten Lisa teki sen, mitä jokainen henkilö, joka ei halunnut mennä jonkin työtoverin lasten puolueelle, on tehnyt ajatellen, että ajan alku: Hän fudesi totuuden puolueen päivämäärän ja ajanjakson suunnitelmista.

12. Kenillä on kohta. Kyllä, muistamme, että Kim on alkoholisti. Meillä oli muistutuksiamme 15 minuutin välein tämän jakson aikana aivan kuten aina. Tietyssä vaiheessa Kim kuitenkin vain on ymmärrettävä, että hänen huono käyttäytymisensä tuona elämänsä aikana on muuttanut suhteita, muuttanut tapaa, jolla ihmiset näkevät hänet, ja muuttivat tapaa, jolla he kohtelevat häntä. Kukaan ei vaadita näyttämään tavaroilleen vuosien ajan, kun hän ei ole ilmestynyt omaansa, ja jos he kertovat pienelle valkoiselle valheelle säästääkseen tunteitaan ja välttääkseen väitteen siitä, se on vain yksi rangaistus huonosta käytöksestä, johon hän voi mennä yli hänen terapeutinsa kanssa ensi viikolla. Rauhoittaminen ei vapauta ketään heidän huonosta käytöksestään tai korjata taianomaisesti kenenkään tunteita sinusta.

13. Voivatko Joyce ja Brandi lopettaa puhumisen keskenään? Mitä kauemmin heidän konfliktinsa kuluu, sitä paljon enemmän tuntuu siltä, ​​että ne olisivat perustaneet taistelun tuottajien toimesta. Minulla ei rehellisesti ole aavistustakaan, kuinka aloittaa, huolimatta siitä, että se on jatkunut vain muutamassa jaksossa, eikä kumpikaan osapuoli ole erityisen sympaattinen tai pakottava. Voimmeko osoittaa ne eri suuntiin ja tehdä sen kanssa?