10 syytä kaikkien tulisi olla Céline -kukkaro

, joista suurin osa teistä on todennäköisesti ajatellut Celine -laukun ostamisen etuja ja haittoja. Ne ovat kauniita! He ovat kuitenkin kaikkialla. He ovat moderneja! He ovat kuitenkin kaikkialla. Olemme viettäneet pitkään uskoen tarkat täsmälleen samat ratkaisut, samoin kuin meillä on yksi neuvo, plus kymmenen syytä sen varmuuskopioon: sinun pitäisi todella mennä eteenpäin ja vetää liipaisin Celine -laukkuun jos pidät siitä.

Tehtäväni voidaan selittää suurella tavalla. Blogger, muotikirjoittaja, toimitusjohtaja. Sinisessä kuussa voin todella omistautua journalismin tekoihin. Se, mitä olen koko ajan, on kuitenkin asiantuntija -mahdollistaja. Vietän koko työpäivän fantasiakaupan varmistaakseni, että voin auttaa vakuuttamaan epäilyksiä mahdollisista ostoista, jos haluat saada heidät vakuuttamaan. Olen viettänyt enemmän aikaa uskoen Celine -laukkuihin, heidän kustannuspisteisiin ja heidän ansioihinsa kuin haluan hyväksyä tai on todennäköisesti terve. Olen tehnyt joitain johtopäätöksiä, jotka olen luetellut alla. Hyvää ostoksia, jos se on menetelmä, jonka menet.

1. Celine -matkatavarat muuttivat kukkaropeliä
Niin monet pussit käytännössä jokaisessa kustannuspisteessä heijastavat matkalaukkujen muodon, osuuden sekä leimahtuneiden gussetien, joita emme ole tehneet yhtä kahta kierrosta osoittamaan kestävän trendin. Matkatavaroiden menestys asetti samoin trapetsin ja triolaukkujen vaiheen, jotta ne levittävät yksityiskohtiaan koko teollisuudessa, niin paljon varmistaakseen, että viimeisen vuoden aikana luodun suunnittelijapussi on epätavallista Jotkut pienet (tai ei-niin pienet) menetelmät Celinen ultrakorjamuotoisilla kokoelmilla. Henkilökohtaisesti pidämme alkuperäisen käsitteen, jos valitset omistaa jotain.

2. Phoebe Philo on lisävarusteiden nero
Celinen innovatiivinen johtaja Phoebe Philo valvoi myös Chloe Paddingtonin ja Silverado -laukkujen kehitystä Chloessa. Niin paljon menestystä laukkuissa ei ole vain onnellinen onnettomuus; Philon kyky vei Celine melkein surkealta jälkikäteen monivuotiseen markkinoiden edeltäjälle melkein yön yli. Jos aiot uskoa lukemattomia dollarejasi jonkun upeaan makuun, hän on suunnilleen yhtä vahva vaihtoehto kuin löydät.

Kuva Jim Shin kautta

3. Celine -laukut ovat kuin muotipakkaussignaali
Celine -laukut ovat olleet parempia markkinoita siitä lähtien, kun LVMH toi Phoebe Philon. Vaikka matkalaukkujen uskomattoman laaja suosio on laimentanut muodikkaan viestinsä hiukan (kuten tapahtuu, kun minkä tahansa tyyppinen laukku saavuttaa niin valtavan yleisön, jopa Birkinin), huolellisesti valittu Celine -lisävaruste voi todeta puolestasi, mikä ei koskaan tunnu vakuuttavalta, kun Ääneen sanottu: että sinulla on partakoneen terävä maku ja ymmärrä tarkalleen mihin muotikeskustelu on menossa. Peli TUNNUSTAA PELI.

Kuva Tommy Load Style.com kautta

4. Celine -laukun yksityiskohdat ovat aina mielenkiintoisia
Pidän mielessä ensimmäistä kertaa, kun huomasin mattaharmaa Celine Phantom -matkatavaroiden kuljettavan neon oranssilla reunalla. Kävelin Madison Avenuella Ylä-itäpuolella samoin kuin kaksinkertainen ottaminen naiselle, joka käveli minun ohi sen kanssa hänen käsivarteensa. Olin tietenkin nähnyt fantomin miljoona kertaa, mutta jätän kuitenkin Phoebe Philolle hyödyntää jotain, jota ei ole otettu huomioon reuna-maalauksessa varmistaakseen, että laukku jatkaa päätä.

5. Kaikki Celine -pussit eivät ole erittäin kaikkialla
Voin täysin ymmärtää, että en halua tuoda laukkua, joka sinusta tuntuu, että kaikilla muilla on, mutta Celinen linja menee niin kaukana matkalaukkujen ja trapetsipussin ulkopuolelle. Jopa perinteinen laatikkopussi, joka on ollut olemassa niin kauan kuin matkalaukku, on edelleen tuhoisasti tyylikäs ja jonkin verran aliarvioitu .

6. Ei logotulostusta, ei koskaan logolaitteistoa, koskaan
Kuten Celinen emoyhtiö LVMH on juuri äskettäin toteuttanut, ilmeiset logot ovat päätyneet jotain muotivastuua. Edistyneimmät (lue: Korkeat) kuluttajat ovat kyllästyneitä heihin samoin kuin he eivät enää tunne tuoretta. Celine ei tällä hetkellä luo minkäänlaista tyyppistä logo- tai monogrammakangasta, samoin kuin sen minimalistista, täysimittaista logoa ei soveltaa logonmuotoiseen laitteistoon. Löydät “Celine” pienestä, metallisesta lämpimästä leimasta useimmissa tuotemerkin laukkuissa ja leimattu trapetsin etulakkoon, mutta niin se on. Erityisesti vähemmän suosituissa tyyleissä Celine-pussit ovat suunnilleen niin hienovaraisia ​​kuin ne voivat olla.

7. Celinen markkinajohtajuus ei osoita viitteitä hidastumisesta
Celine kannattaa hyvin muotimaistajien kanssa toimittajista VIP -asiakkaille. Huolimatta siitä, että kiitotiepussit ovat niin omituisia että käsitteellisiä, Celinen kevään 2014 näyttely jätti elokuvakriitikot, jotka sylkivät ja myynti jatkuvat vilkkaasti. Teollisuuden merkittävimmät ihmiset ovat kuin Celine, samoin kuin he ymmärtävät, mistä he puhuvat. Samanlainen affaIR jatkuu apacein lähitulevaisuudessa.

8. Jopa matkatavarakuljetus on edelleen yleinen tainnutus
Uskoin, että olin nähnyt ja käsitellyt ajatuksiani jokaisesta matkatavaroista, jotka ovat kuviteltavissa sen debyytin jälkeen, mutta viime viikonloppuna kävelin yhteisöni naisen ohi, että matkatavarakuljetus on laatikko -nahka, täsmälleen sama kuin on käytetään perinteisiin laatikkalaukkuihin. Nahka on kiiltävä ja erittäin hienorakeinen, koska materiaalille käytetyn tiettyjen parkitusprosessin, samoin kuin upea. Nämä matkatavarat eivät ole tyypillisiä ja ovat paljon kalliimpia kuin niiden rutiini rumputuneet nahkaversiot, mutta laatikko -nahka tarjosi matkatavarat kuljettaa silmissäni aivan uuden elämän.

9. Celine-laukut ovat vaatekaappi-selviäjiä
Tilan ja makutason takia, että viisaasti valittu Celine-laukku voi lähettää ympärilläsi oleville maukas. Slouchy-varastosäiliö sekä kapenevat huppariparit näyttävät täydelliseltä pukeutumiselta, kun Celine-laukku on läsnä, samoin kuin se ei ole mitään taikuutta.

Kuva Preseforumin kautta

10. Vakavasti, oletko nähnyt Celine -perinteisen laatikkopussin sisustuksen?
Vaikuttavan muotibrändin merkki ei ole sen ulkopuolisissa. Sen sijaan tuotemerkin kiinnostus korkealaatuiseen ja yksityiskohtiin ovat selvästi, kun avaat pussin ja tarkistat, mitä sisällä tapahtuu. Siellä kulmat leikataan, kalliit materiaalit säilyvät samoin kuin puutteet. Kun avasin ensimmäisen kerran Celine -perinteisen laatikkolaukun, en voinut uskoa, mitä sisällä tapahtui – se oli mukavampaa kuin ulkopinta. Nahka, samoin kuin siellä oli paljon, oli täysin pehmeä ja ylellinen. Voimakkaasti osiot sisätilat jaettiin paljon kiinnostusta yksityiskohtiin. Laukun 4000 dollarin+ kustannustunniste teki yhtäkkiä paljon järkeä. Jos se ei ole syy ostaa, en ymmärrä mikä on.