Täydelliset parit: Chanel Young Boy Bag + Chanel -luomiväri

Olen halunnut saada uuden Chanel Young Boy -laukun jo jonkin aikaa, samoin kuin en näytä toimivan haluamani tarkan version. Chanel esittelee tämän laukun joka kausi uusissa materiaaleissa ja luovutuksissa, jotka vastaavat kiitotien näyttelyn tyyliä jatkaen klassikoita. Vaikka tunnen jatkuvasti, että minun pitäisi vain saada uusi väline perinteiseen mustaan ​​(siellä on vanha media ja uusi, uusi on hiukan isompi), näin kaupassa kaksi uutta vaaleanpunaista valintaa ja löydetyn Itse nojaten kohti Chanel Pink.

Totuus on, että en vaadi vaaleanpunaista laukkua. Se havaitsee nopeasti samoin kuin ei voida käyttää farkkujen kanssa (joita käytän koko ajan). Sydän kuitenkin haluaa mitä haluaa, yhtä hyvin kuin huomaan jatkuvasti nojautuvan melko vaaleanpunaiseen pastelliin lisätäkseni kokoelmaani. Yllä esitetty on koko, joka on pieni sekä vaaleanpunainen ja keskikokoinen vaaleanpunainen, molemmat ovat upeita, mutta keskikoko on haluamani.

Pidän Chanel Les 4 Ombres -luomiväripaletteista, koska ne tarjoavat kaksi keskimääräistä sävyä värille tummemmalla sävyllä ja vaalean sävyn korostamiseksi. Värikombinaatioita on 14, mutta nämä neljä väriä saavat parhaiten parhaiten ja toimivat hyvin ihon sävyn kanssa. Jos olet kiinnostunut, on varmasti valinta, joka toimii myös sinulle!

Yksi vaaleanpunaisista Chanel -nuorista poikapusseista yhdessä vastaavan luomiväri -kompaktin kanssa todella tekee ihanteellisen parin, johon uskon jonkin aikaa. Osta pieni vaaleanpunainen laukku 4300 dollarilla sekä keskipitkän vaaleanpunaisen vaaleanpunaisen 5200 dollarilla Chanel -putiikissa. Voit ostaa luomivärin Internetistä Chanel.com -sivuston kautta 61 dollarilla.