Kara Ross tekee siitä, mikä voi olla paras lomajuhlat

joulujuhlat ovat hankalia, melkein yleisesti. Lukuun ottamatta yhtä tai kahta vuodessa, jolloin näet todelliset kaverisi, jotka eivät todellakaan välitä siitä, mitä käytät, koska he muistavat, että aikuisten polvisukat olivat hyvä idea, tuomio on levinnyt. Ei ole vain tärkeää lyödä sopivaa, tyylikästä muistiinpanoa omassa toimistossa joulujuhlasi, vaan myös merkittävän muun, jossa kukaan muu ei tunne sinua? uskomattoman tärkeä. (Puhumattakaan siitä, että lakitilanteet, jotka voivat tulla lomien aikana.)

Minkä tahansa näiden tilanteiden kohdalla en näe, kuinka kukaan henkilö voisi löytää vian Kara Ross Priscilla -kytkimessä, joka tulee hiukan alle 1000 dollaria huolimatta siitä, että se on tehty pääasiassa mustasta liskoista. Yhdistelmä kauniisti paljastettua hopealäppää ja vaalean kultaa laitteistoa osoittaa, että sitä voidaan käyttää melkein minkä tahansa tummanvärisen iltayhtyeen kanssa, ja kuinka paljon iltayhtyeitä ei ole tummanvärisiä? Voin nähdä tämän pidätyksen pariksi myös talvivalkuaisten kanssa, joten kaikki tukikohdat ovat peitetty.

Ei vain, mutta pidätys näyttää melko tyylikkäältä. Sirjaat voivat usein mennä markkinoille suurina määrinä, mutta tämän laukun läppä on asetettu siten, että ne näyttävät lumoavilta ja täynnä tekstuuria. Itse asiassa koko malli on täynnä hienovaraista visuaalista kiinnostusta, jonka yhdistelmä tekee laukusta hyvin hintamerkin arvoisen, etenkin tällä vuodenaikana. Mene Neiman Marcusin läpi 975 dollarilla.