Salvatore Ferragamo esittelee yksinoikeudella Pariisi Avenue Montaigne

. Olen sanonut tämän paljon kertoja aiemmin, Ferragamo -laukkuilla pitäisi olla paljon enemmän rakkautta kuin ne yleensä saavat. Älä ymmärrä minua, aina kun puhun Ferragamosta, monet teistä jakavat keskinäisen rakkauden, mutta tuotemerkin tukahdutettu hienostuneisuus jättää pussit usein vähän tutkan alle.

Äskettäin Salvatore Ferragamo juhlii Pariisin putiikin uudelleen avaamista Avenue Montaigne -sovelluksella uudella laukulla. Salvatore Ferragamo Lock Story Pariisin laukku on yksinoikeudella, erikoislehden laukku, joka tulee kahdella värillä. Laukku kunnioittaa italialaista Artesania ja hänen suhteitaan taiteeseen esittämällä Bullseye -kirjonta yksityiskohtia laukkuihin. Bullseye -yksityiskohdat eivät ole uusia Ferragamolle, se sisällytettiin ensimmäisen kerran vuonna 1958 Salvatore Ferragamon itse luomaan kenkäpariin.

Loput laukku on melko moderni Ferragamolle, ja rakastan sitä. Ohut viskoosikuitu on korin kudottu pussin päätausta, joka lisää erittäin rikkaan tekstuurin, koska. Muissa pussissa on joustava vasikanahan nahkapinta ja kuuluisa Gancio Lock. Koska tämä laukku on rajoitettu erä, jokaisessa on numeroitu sisälevy.

Rakastan odottamatonta mallia Ferragamolta. Olen tottunut tyyleihin, kuten fiamma, jota rakastan vakavasti, ja jollakin, joka tuntuu erilaiselta, on aina houkuttelevaa. Tämä laukku on moderni, hauska ja surkea. Voin nähdä sen helposti pariliitoksen go-to-denimisi ja perusosan kanssa tai pukeutuneena illalle. Tämä tyyli on yksinoikeudella Pariisin myymälässä ja vähittäismyynti 1 790 eurolla, joten jos et asu Pariisissa, on aika tehdä matka! Osta muita Ferragamo -laukkuja Nordstromin avulla.