Etsi vähemmän: käärmenahkakytkimet

Christian Louboutin Bikini -kytkin, 995 dollaria Net-a-Porterin avulla. Maxmara kohokuvioitu iltakytkin, 486 dollaria otteluiden avulla uk.

Vaikka suuri osa kukkaro-maailmasta näyttää löytävän Christian Louboutinin ei-kentällä olevia lisävarusteita tai missiä, samoin kuin silloin hän tulee ulos laukkuun, jota et ehdottomasti voi unohtaa, koska se ei ole vain suloinen, mutta jokainen kauppias Ymmärretty maailma osti sen kolmessa värissä. Tällä kaudella se on Christian Louboutin Bikini Watersnake -kytkin, joka on ihana, likaiset Cerulean-, turkoosi ja fuksian sävyt, joita näet yllä.

Ainoa ongelma on luonnollisesti se, että Louboutin -pito maksaa tuhat dollaria. Niille, jotka mieluummin menisivät faux-snakeskin-polulla (tai joilla mieluummin olisi samanlainen pidätys neutraalissa kirkkaan sijasta), tarkista Maxmara-kohokuvioidun iltapidon alle puolet Louboutin-laukun kustannuksista. Toki, Maxmara soittaa sille kohokuvioidun lisko, mutta uskon, että kaikki me ymmärrämme keinotekoisen pythonin, kun näemme sen.

Louboutin pidättää ehdottomasti väriä ja materiaalia, mutta uskon kuitenkin, että pidän Maxmara -pussin rakenteesta paremmin. Ketju ei vain ole ranteeseesi; Sen sijaan se toimii todellisena kantohihnana tai on täysin irrotettava. Sen sijaan, että Louboutinin kaltaisen vetoketjullisen avautumisen sijasta Maxmaran laukku on läppä, mikä tekee siitä paljon enemmän elinkelpoisen valinnan pukeutumistapahtumiin. Joko niin, kuitenkin saat söpö, käyttökelpoinen laukku, joka näyttää läsnä tulevina vuodenaikoina. Hanki Christian Louboutin Net-A-Porterilla 995 dollarilla tai Maxmara otteluilla UK 486 dollarilla.