Yhden tämän vuoden monista halutuista laukkuista huhutaan palaavan pian

En voi uskoa, että se on ollut vain noin kaksi kuukautta, koska ensimmäinen Louis Vuitton Multi Pochette Ryhmutuksen havaitseminen. Lehdistön, vaikuttajamarkkinoinnin ja yleisen suosion määrän avulla tuntuu siltä, ​​että tämä pieni laukku on ollut olemassa jo vuosia … mutta se ei ole. Anna vain uppoaa hetkeksi. Voi, sosiaalisen median voima.

Joka tapauksessa, kun monen pochette -lisälaitteet tekivät itselleen nimen käsilaukamaailmassa, tietystä tyylistä tuli melkein mahdotonta ostaa vapaasti, ellet ole vaikuttaja- tai tähtitila. Se myytiin käytännössä kaikkialla, mukaan lukien verkossa ja melkein kaikissa putiikkeissa ympäri maailmaa. Kyllä, ympäri maailmaa. Soitin jopa Louis Vuitton -yritykselle vahvistaakseni. (Ainoa tapaus, jossa laukkua voidaan tarjota, on, jos joku palautetaan satunnaisesti suoraan putiikiin.)

Se ei kuitenkaan tarkoita, että sitä on mahdotonta ostaa. Sinun on kuitenkin oltava valmis maksamaan markkinahinnan yläpuolella. Tällä hetkellä sekä Multi Pochette -värit (Kaki ja Rose Clair) tarjotaan StockX: n kautta, online -markkinoilla, joista käyttäjät voivat ostaa, myydä, sekä tehdä tarjouksia laukkuista. Ota se mitä haluat, mutta sivusto takaa, että laukut ovat aitoja. (Monet heistä vakuutusvaatimukset väittävät, että etiketit ovat edelleen päällä.) Myös Fashionphile on melko vähän saatavilla, hinta on melkein kaksinkertainen siihen, mitä Louis Vuitton alun perin myi laukun (1 640 dollaria).

Meillä on kuitenkin joitain ~ semi ~ upeita uutisia. Laukun huhutaan palauttavan minkä tahansa tyyppisen minuutin nyt. No, eräänlainen. Viime viikolla soitin ja/tai menin kaikille lähellä oleville Louis Vuitton -putiikkeille alueellani (Miami, Florida). Lisäsin nimeni jokaiseen odotuslistaan ​​(kuitenkin satoja nimiä on ennen minun. Huokaus.) Ja kysyin laukun kauan odotetusta paluusta. Vaikka mikään SA ei saa tarjota minulle lopullista vastausta, he kaikki sanoivat samasta asiasta: sen pitäisi palata takaisin jonkinlaisessa kapasiteetissa ennen uudenvuoden jälkeen tai parasta. Ei ole vielä tiedossa tarkalleen, kuinka rajoitetut varastot ovat, kun laukku palaa, edellyttäen, että odotuslistoilla on tuhansia nimiä ympäri maailmaa.

Joskus tulevaisuudessa Louis Vuitton Business väittää, että laukku päätyi osaksi suunnittelijan pysyvää kokoelmaa. Itse asiassa puhuin SA: n kanssa nimellä Justin H. (hän ​​ei toimittaisi sukunimeään), joka oli suhteellisen positiivinen, että laukku palaa aikaisemmin kuin myöhemmin. Hän kuitenkin mainitsi, ettei ole kertomusta tarkalleen, kuinka vaikeaa on ostaa laukku, kun se palaa. (Ajattele LV: n nopean verrattuna Birkinin tai Kellyn saatavuuteen. Kyllä, juuri kuinka suosittu tämä laukku on.)

Täällä Purseblogissa, Kaitlin ja olen molemmat innostunut ostamaan yhden oman. Onneksi hän on Kaki -version markkinoilla, kun olen kiinnostunut Rose Clairista. Kun laukku palaa, myös ylimääräisten värien odotetaan päätyvän tarjoamaan myös.

Kysymys on, entä jos laukku ei koskaan palaa kokonaan? Maksaisitko vakavasti markkinoiden yläpuolella vain saadaksesi itsesi? Jos mietit sitä, se vastaa kahden (ehkä kolme, jos lasket kolikkokotelon) laukkujen ostamisen yhdessä risteyshihnan kanssa. Onko se kuitenkin arvoltaan 3000 dollaria ja ylöspäin? Edellyttäen kunkin kappaleen kustannukset, jotka muodostavat Multi Pochette Accessoires, minun on sanottava ei … vaikka todella rakastan sen yleistä ulkoasua.

Vaikka tämä laukkutyyli ei todellakaan ole kaikille, se on selvästi menestys toistaiseksi, ja valoisa tulevaisuus on yhtenä Louis Vuittonin uusimmista “IT” -kappaleista.

Louis Vuitton Multi Pochette Accessoires (1 640 dollaria)