Rita Ora

muotipussit tykkäävät Rita Ora: sta, samoin kuin kasvava brittiläinen poptähti näyttää pitävän muoti ihanteellisesta. Oran Rihanna-esque -tyyli katkaisee täysin jakautumisen katuvaatteiden ja huippuluokan välillä, jonka markkinat tarkistavat tällä hetkellä huolimattomuudella, mikä tekee hänestä tarkalleen tähtityypin, jolle tuotemerkit haluavat nähdä vaatteensa. Erityisesti yksi tuotemerkki, DKNY, haluaa nähdä heidät niin kauheasti, että se käytti ORA: ta olemaan tekemisissä lomakeskuksensa ja kevään 2014 kampanjoiden kanssa.

Ritan tuotemerkkikumppanuus ei ole estänyt häntä käyttämästä ja tuomalla vaatteita sekä kaikkien laukkuja verrattuna Chaneliin, samoin kuin hänen on pikemminkin sellaisen nuoren tähden kokoelma. Katsoimme taaksepäin muutaman vuoden Ora -laukkuvaihtoehdoista, samoin kuin tulokset olivat vaikuttavia.

Ensinnäkin, näyttää siltä, ​​että Rita Ora on hauskaa. Täällä hän on Lontoon muotiviikon ulkopuolella, poseeraa ketjukytketyllä Chanel-läppäpussilla. Tämä on hänen työnsä, näennäisesti.

Ritan voi keltainen Chanel perinteinen läppäpussi. aivan upea.

Jep, se on itty bitty Chanel Kid -laukku.

Ja paljon suurempi Chanel Kid -laukku!

Tämä näyttää olevan myös vähän Chanel -laukku.

Rita on yksi niistä onnekkaita tähtiä, joilla on ollut 10 000 dollarin Chanel LEGO -tapahtuma.

Menemällä brändin kevään 2014 näyttelyyn Rita toi Chanel kiiltävän karitsannahka -iltalaukun.

Louis Vuittonin näyttelyssä Rita toi Furry Louis Vuitton Minaudiere Tresor Renard -kytkimen. Osta Louis Vuittonin avulla.

Rita käveli samoin pois Chloen kevään 2014 näyttelystä yhdellä kokoelman laukkuista hinauksessa, suoraan kiitotieltä. Osta Chloe Saksin avulla.

Chloe tykkää Ritasta melkein yhtä paljon kuin Chanel – hän oli yksi ensimmäisistä julkkiksista, jotka urheilivat Chloe Baylee -laukkua. Hanki Saksin kanssa 2 250 dollarilla.

Seuraava Ritan kiintymysten rivissä: Miu Miu. Täällä hän on vaaleanpunaisella Miu Miu Bugatti -laudalla. Nouta se keltaiseksi 1 790 dollarilla Net-A-Porterin avulla.

Rita on samoin urheilivat Miu Miu Bicolor -kuvioidusta laukusta. Nosta samanlainen laukku 1 495 dollarilla Neiman Marcusin avulla.

Ritan Diane von Furstenberg 440 Carry todistaa, että mikä tahansa hänen vaatekaapissaan ei ole uskomattoman kallista. Nosta neutraali versio 545 dollarilla otteluiden avulla.

Toisaalta Ritan Fendi Shearling Be Baguette Bag muistuttaa meitä siitä, että paljon siitä on. Pieni versio voi olla sinun 1 750 dollarilla Barneysin avulla.

Ritan Dolce & Gabbana Miss Agatha Brodeerattu laukku ei ehdottomasti ole halpaa. Nosta pitsiversio 1 695 dollarilla Neiman Marcusin avulla.

Ja myöskään Rita’s Givenchy Antigona -laukku. Hanki Net-A-Porterin kanssa 2 125 dollarilla.

Ritan Vlieger ja Vandam Guardian Angel Carry Deluxe ovat melko edullisia sen lisäksi, että se on hieman kiistanalainen. Voit omistaa yhden 559 dollarilla.

Ritan verrattuna turvatappikieliin, toisaalta, ei ole kyseenalainen eikä edullinen. 580 dollarilla tämä bitti verrattuna Ssensen turvatappalaukkuun ei kuitenkaan ole yhtä kauheaa.

DKNY mainostaa, että ORA on asetettu tähtiä samoin kuin joitain ei-liian pyyhkeitä vaihtoehtoja. DKNY Vintage Leather Carry asettaa sinulle vain 295 dollaria.

Ei ole yhtä kovaa nähdä, miksi tuotemerkki palkkasi Ritan tähdellä mainoksissaan.

Etkö koskaan kyseenalaista, jos voit käyttää iPad -tilannetta kytkimenä? Rita teki juuri sen kristittyjen Louboutinin kanssa piikitti iPad -tapausta. Voit noutaa monivärisen version 795 dollarilla Net-A-Porterin avulla.

Rita ei aina valitse pidosta punaisesta matosta, mutta tässä tapauksessa hän pariksi Donna Karan Atelier -puku Thalé Blanc Talia Fastueux Python -kytkimen kanssa. Nosta täsmälleen sama pito eri värillä 2200 dollarilla Thalé Blancin avulla.

Ritan tyylillä on paljon tyypillistä Rihannan kanssa, mukaan lukien tämä Stella McCartney Holographic Flap Hold – Riri on myös tuonut sen. Osta Stella McCartney Net-A-Porterin avulla.

Ritalla on kaksi Hermes Birkiniä, samoin kuin näyttää siltä, ​​että ne olisivat ensimmäisiä asioita, jotka hän sai, kun hänen ammattinsa todella alkoi räjähtää. Ensinnäkin musta.

Ja jotkut punaiset, asioiden pintaan.