Kukkaro: Loewe Puzzle Bag

Viime lokakuussa teimme yhteistyötä Neiman Marcusin kanssa kansalliselle käsilaukkupäivälle ja sain itselleni Loewe -palapelin. Olin pakkomielle tämän laukun yli jonkin aikaa enkä ole koskaan varma, oliko se minulle, mutta en voinut lopettaa ajattelua siitä. Mitä enemmän näin sen muihin, sitä enemmän valitsin, että tarvitsin sen itselleni. Värivaihtoehtoja on niin lukuisia, ja pidin aina ideasta vauvan sinisestä tai pehmeästä vaaleanpunaisesta sävystä, mutta päätin valinnassa klassisen mustan lisättyjen vetoketjujen yksityiskohtien kanssa.

Tämä laukku on korkea muoti ja olen niin iloinen, että minulla on se kokoelmassani. Kun olen jakanut maaliskuussa Loewe -palapelinpussiini, jotkut teistä pyysivät minua tekemään sen kanssa kukkaro. Koska olen tehnyt etusijalle tuoda sinulle kukkaroon paljon useammin, tässä on katsaus tähän laukkuun ja kuinka se on arvostettu luokituksissamme.

Estetiikka

Kädet alas tämän laukun paras osa on miltä se näyttää. Kun se koskee käsilaukkuja, tuotemerkkien on vaikeampaa luoda laukku, joka ei ole kuin kaikki muut näkemäsi laukut ja joka löytää tavan olla liian kirkkaasti ja kokeile, samalla kun se ei ole niin helppoa sen tylsää. Tämä laukku on näiden kahden ihanteellinen keskimääräinen; Se on tyylikäs ja moderni, mutta ulkonäkö on hyvin muokattu. Linjat tekevät tästä laukusta niin hauskan, palapelin ollessa kokoilla tavalla, joka lisää ulottuvuutta.

Huomasin, että mitä paljon enemmän näin tämän laukun toimittajilta ja muoti ihmisiltä, ​​sitä paljon enemmän tajusin, mikä se on standout -muotoilu. Toki, en näytä tai pukeudu kuten monet muotitoimittajat, mutta rakastin tapaa, jolla he saivat tämän laukun elämään, ja halusin lisätä kokoelmaani klassisen mustan laukun, joka ei ollut tylsää – yksi, joka oli vain päinvastainen.

Pussin muoto on myös hiukan erilainen, ja pidempi itä länsi -muotoilu on paljon kompakti. Minulla ei ole toista tällaista laukkua kokoelmassani, ja se tekee siitä jotain erityistä.

Käytettävyys + toiminnallisuus

Täällä tämä laukku menettää merkittäviä kohtia. Olen lukenut muille suunnittelusta, mikä tekee siitä erittäin haastavaa päästä sisätiloihin, ja nämä valitukset ovat niin oikein. Siihen mennessä, kun avaat pussin ja saat käden sisälle, se on kuin saavuttaisi taikurin hatun nähdäksesi mitä sisällä on. Et tiedä mikä on mitä tai missä jotain on, ja avausalue ei ole vain pieni, vaan myös piilotettu yläläppään. Valokuvista näet kuinka tämä laukku luonnollisesti istuu ja kuinka pieni yläaukko on.

En tiedä, valitsivatko suunnittelijat, että laukku näyttää niin hyvältä, että he eivät välittäneet toiminnallisuudesta, mutta se on merkittävä haittapuoli. Kaikki laukkuni ulkopuolelta yksi vetoketjut ovat vain hauskanpitoa, ja vaikka yritän jatkuvasti avata jokaisen nähdäkseni, löydänkö erityisen lokeron, kaikki, mitä huomaan tekeväni, on saada yksi vetoketju ja saada kovimman Aika sulkea se takaisin. Yksi toimiva vetoketju on pussin takaosassa, mutta se ei sovi iPhoneeni, joten en todellakaan tiedä mitä laittaisin sinne. Jos lisäisin avaimet, se tekisi niin satunnaisen isojen poochin, enkä halua sitä. Joten ei ole paljon viimeistelyä ulkopuolisella vetoketjulla. Ja vielä pahempaa on tämä pussin takaosan vetoketju kiinni ja napsautti villapaitani keskeytyksettä, kun otimme kuvia. Meillä on harvoin villapaita sää Floridassa, mutta muutama päivä sitten teimme ja vaikka tämä on jotain, jota pidän mielessäni eteenpäin, en haluaisi sen tapahtuvan yhdelle suosikki villapaitollesi!

Tämä on luultavasti negatiivisin, mitä olen ollut missä tahansa kategoriassa tietyssä katsauksessa, mutta inhoan harppaa siihen, koska rakastan laukkua. En ole nähnyt lukuisia näitä muita laukkuja henkilökohtaisesti ja avasin niitä, joten en voi verrata sisävärejä, mutta musta sisäpuolinen vuori tekee tästä laukusta paljon vaikeamman löytää yhtäkään esinettä. Siellä on avoin tasku, mutta se on hankala päästä.

En ole käyttänyt tätä laukkua niin useita kertoja, että voit harkita nahkaa täysin murtuneita, joten on mahdollista, että lisäkäyttöön se voi avata hieman enemmän. Näen, että monet ihmiset kantavat pussin ylhäältä, mutta hihna on valinnainen ottelu, joka on säädettävä, mutta ei riittävän kauan ristikungon kulumiseen.

Mitä tämä laukku on tyylillä, sillä ei ole käytettävyyttä ja toiminnallisuutta.

Laatu + rakennus

Vaikka tätä laukkua puuttuu tietyllä tavalla, laatu ja rakentaminen eivät ole yksi niistä. Ainoa valitukseni on, että vetoketjut vetävät tätä laukkua on vaikea avata ja suljettu – pidä kuitenkin mielessä, että nämä vetoketjut eivät toimi. Odotan, että vetoketjut huvittivat vain helposti ja haluan avata ja sulkea ne kyllästyneenä, mutta on välttämätöntä huomata, että ulkopuolen ylimääräiset vetoketjut ovat saatavilla vain tässä valitsemani laukun versiossa, ei tyypillisessä versio.

Sen lisäksi laatu on upea. Nahka on paksu ja tuoksuu silti hämmästyttävältä, käytännössä kuin uusi autohaju, ja on molemmat kaunis katsella ja koskettaa. Rakastan tämän laukun viljaa ja olen huomannut opiskelevan sitä lähellä paljon enemmän kuin kerran. Yksikään ommel ei ole paikallaan kahdeksan jälkeenKuukausien käyttö, ja kaiken kaikkiaan laukku tuntuu erittäin ylelliseltä.

Arvo

Kaverit, onko se vain minä vai ovatko käsilaukun hinnat melko hulluja? Suunnittelijapussilla on enää vaikea päästä eroon alle 2000 dollaria, ja tämä laukku on hinnoittelupuolella. Versiossani on 500 dollarin merkintä Easy nahkaversiosta. Tämän koon perushinta Loewe -palapelin laukku on 2 350 dollaria, kun taas tarkka versioni on 2 850 dollaria.

Mielestäni laukku maksaa hiukan paljon enemmän kuin haluaisin sen, mitä saat. Rakastan pussin tyyliä ja mielestäni se on erittäin mielikuvituksellinen ja erilainen kuin mitä muulla on. Luulen, että koska sitä on vaikeampaa käyttää, siitä tulee vähemmän jokapäiväistä laukkua ja sen pitäisi maksaa siitä vähän vähemmän, mutta me kaikki tiedämme, että se ei ole, kuinka käsilaukun hinnoittelu toimii. Laatu on loistava ja se toimii hintaan. Kaiken kaikkiaan annan arvolle keskimmäisen 2,5 tähteä, luultavasti 3 tähteä, jos sait tavallisen nahkaversion.

Sitkeys

Vaikka tämä laukku kuuluu trendikkään luokkaan, mielestäni se on yksi niistä pusseista, jotka olen niin iloinen siitä, että minulla on kokoelmassani. On tarpeeksi tyylikästä, että jotkut ihmiset tietävät siitä, mutta se ei ole yksi niistä pusseista, jotka ovat saavuttaneet kyllästymisen siihen pisteeseen, että se on yliarvioitu, enkä näe sitä tapahtuvan. Kuten se on, tämä laukku on loistava vaihtoehto, jos haluat jotain erilaista kuin jotain muuta kokoelmasi, ja valittavissa on niin paljon ihmeellisiä värejä.

Kaikki yhteensä

Tämä laukku on alhaisempi kuin monet muut, jotka olen toistaiseksi arvioinut, koska käytettävyys todella asetti loven kokonaispisteeseen. Vaikka numero ei ehkä heijasta sitä, olen todella tyytyväinen, että minulla on tämä laukku. Jos minulla ei ole niin lukuisia laukkuja kuin minä, en todennäköisesti rakastaisi tätä laukkua niin paljon, mutta se palvelee pussimallistoni tarkoitusta: se on klassinen musta laukku, jossa on ärtyinen kierre. Jos rakastat Loewe -palapelilaukkua yhtä paljon kuin minä, sinulle on koko ja väri. Hinnat vaihtelevat vajaat 2 000 dollaria ja enemmän.

Minun versioni Loewe Puzzle Zips -pussista oli 2850 dollaria Neiman Marcusin kautta.

Koska versioni on loppuunmyyty, jotkut muista suosikkivaihtoehdoista ovat pieniä mustia, sähköisiä, unenomaisia ​​vaaleansinisiä, funky polka -pisteitä, vaaleaa hiekkaa ja mustaa nahkaa nauhoitusta.