Gucci 1955 Horsebit

arkistovaihe Sukeleiden arkistoihin kerrostettujen talon laukkujen arkistoihin on edelleen tärkeä pyrkimys lukuisille tuotemerkeille, ja suuri osa tästä alkoi Gucci: lla. Lukuisilla näkemistämme laukkuista on käänne arkistosta ja Gucci 1955 -hevosen palauttaminen ei ole erilainen, koska se on nykyaikaistettu samanlaisilla linjoilla ja muodoilla, jotka esiteltiin ensimmäisen kerran kuusi vuosikymmentä sitten.

Kun olet käsilaukun rakastaja ja kuulet Word Horsebit, luulet Guccin. Gucci Horsebit on osa brändin geneettistä koodia, jota käytetään vuosikymmenien ajan lukuisissa pusseissa, kengissä, asusteissa ja vaatteissa, se määrittelee tuotemerkin yhtä paljon kuin Double GG -logo. Hevonen on valmistettu kaksinkertaisesta renkaasta ja baarista, joka on lainattu hevosmaailmasta.

Mitä tähän laukkuun? No, se on mitä vuoden 2019 versio kaikesta, joka on haluttu ja suosittu käsilaukun maailmassa. Ripaus nostalgiaa? Tarkistaa. Ripaus arkistoja? Tarkistaa. Kasa monogrammaa kangasta? Tarkistaa. Lopputuloksena on laukku, jota henkilökohtaisesti rakastan ja näen lukuisia Gucci- ja käsilaukkujen harrastajia, joita kaipaavat.

Gucci 1955 Horsebit -pussi mahtuu helposti käsilaukkukaappiin klassisena päivittäisenä laukuna, joka tarjoaa asianmukaiset mitat tarpeitasi kuljettamatta ylisuurten tonttien maailmaan ja ottamaan laukkuja. Itse asiassa tämä laukku voi istua tiukasti käsivarren alla, koska hihna on säädettävissä 9,8 ″: sta 17,7 ″ -pisaraan. Valitsen aina pidemmän pudotuksen, mutta siitä on tullut jälleen suosittu kuljettaa paljon kompaktipussi, joka on parhaiten käsivarren alla. Yleiset mitat ovat 9,8 ″ W x 7 ″ H x 3,1 ″ d sisätilassa, joka on luotu osastoilla ja tilassa.

Jos olet lukenut sivuston jonkin aikaa, tiedät olevani sisustusorganisaation rakastaja. Pre-Kidit jaan varovasti esineeni pussin osiin, jotka olivat järkeviä. Yhdellä vähiten saatavilla olevalla alueella olisi aina “lääketieteellisiä” esineitäni, jotka olivat siellä vain hätätilanteissa, kun taas helpointa osaa oli puhelimeni ja lompakkoni. Oli outoa pakkomielle, että yritän yleensä luoda uudelleen lasten kanssa, ja vaikka se alkaa aina parhaasta aikomuksesta, päivän loppuun mennessä laukkuni on sotku. Mutta jos sinulla on halu ja aika suunnitella laukkusi sisustus, kolme vetoketjulla varustettua koteloa ja yhdellä avoimella taskulla luovat alueet, jotka sallivat tämän sinulle. Keskitasku on ylivoimaisesti tilavin, mutta sekä etu- että takatasku mahdollistaa organisaation ja erottelun. Lisäksi pussin ulkopinnalla on mielenkiintoisia linjoja myös gussetin takia.

Laukun ulkopinnassa on kaikki näkökohdat, jotka tekevät Guccista tunnettuja ja halutut parhaiten, mukaan lukien tunnettu GG: n ylin kangastulos, jossa on ruskea nahkainen verhoilu, kullanväriset hevosetbit-laitteistot ja retrovibe kierroksella. Hihna on kiinnitetty hevoskohdan yksityiskohdista ja hihna on säädettävissä, kuten edellä on käsitelty, mutta sinulle annetaan myös pieni pussi, joka sisältää kaksi ylimääräistä painiketta paljastaaksesi paljaiden nastat, kun hihnan ote pidennetään. Ei välttämätön, mutta hyvä kosketus. Rakastuksena, jota rakastan, tämä laukku oli ensin saatavana yksinomaan verkossa.

2 300 dollaria osoitteessa gucci.com.