Guccify itsesi Guccy (I): n uusimmilla laukkuilla

Ei ole yleisesti, että huomaan itseni sanattomasti yrittäessään selittää laukkukokoelmaa, mutta Guccin uusimpien laukkujen kanssa, juuri minä olen. Olen menettänyt sanat näiden laukkujen kanssa, paitsi että ne ovat vain niin, hyvin … viileitä. Ne ovat erittäin hauskoja ja hyvin 80-vuotiaita, samoin kuin jos tunnet nostalgista, on syytä, miksi Sega-logo vaikutti näihin leikkisanan laukkuihin graafinen painatus. En aio istua täällä ja teeskennellä, että pidän näistä laukkuista, koska ne muistuttavat minua nuoruudestani. Olen 90 -luvun lapsi, samoin kuin todellisuuden sanotaan, että minun piti Google ‘Sega’ selvittääkseni mikä se on. Kun kirjoitin veljeni Näyttää SEGA -logolta. Saiko Gucci sen oikein? Olen kuitenkin epävarma, mutta ymmärrän, että olen lievästi kulunut näillä hauskoilla, käytännöllisesti katsoen galaktisten tuntuvien laukkujen kanssa, samoin kuin vaatin, kuten elämäni kaltainen, riippuu siitä.

Gucci tuotti muutaman pussin, joidenkin muiden hauskojen kappaleiden, kuten vaatteiden ja lenkkarien, lisäksi osana tätä kokoelmaa, vaikka ampuimme pienen pussin ja salkun. Portfolio on vahva ja antaa valtavan lausunnon, mutta mieluisin pala tästä Sega-inspiroidusta piirakasta on pieni ammuttuva pussi. Vaikka tämän laukun sisustus on pieni (se on vaurioitunut kahteen pieneen osastoon, jolla on erittäin ohut sisätilojen keskimmäinen vetoketju – muodoltaan auringonlasissa sekä pienen korttitilanteen yhdessä muutaman muun sekalaisen asian kanssa), se toimii hyvin Minulle nykyisistä päivistä – kuten olen aiemmin todennut – olen täysin virtaviivaistanut, mitä tuon päivittäin.

Guccy ottaa laukkua on siellä, mutta pidän siitä, samoin kuin haluan käyttää tätä koko kesäaikaa mieluummin farkut, perustavanlaatuiset tees, samoin kuin lenkkarit tai sandaalit. Pidän tarkalleen kuinka hauskaa ja kiehtovaa tätä laukkua on. Ymmärrän kuitenkin myös, että se ei ole kaikille. Guccy -pussilla on säädettävä hihna, joten sitä voidaan käyttää ottamaan tai ristikkäin. Tämä metallinen nahkapussi on vuorattu silkkiin ja korostetaan antiikki, palladiumvärinen laitteisto. Yleiset mitat ovat 7 ″ h x 6,5 ″ w x 3 ″ d samoin kuin voit saada tähtisilmäisen korjauksen 1 790 dollarilla Guccin kautta.

Seuraavaksi saimme hienon katsauksen Guccy -portfolioon. Muinaisten Firenzan kirjojen vaikuttavat Guccy -portfolio on valmistettu nahasta ja korostetaan metallisella kultapainolla, aivan kuten sen bittisian sisarpussi. Salkku muistuttaa nahkaan sidottuja kansia, samoin kuin vaikka en ymmärrä, jos hyödyntäisin sitä paljon, se on todella hieno lausuntokappale parhaalle henkilölle. Portfoliossa on hihnan kaltainen muoto, läpän yläosa sekä kaiverrettu lukon sulkeminen. Tämä pala on varmasti naiselle (tai kaverille!), Joka haluaa nähdä ja nähdä. Yleiset mitat ovat 8,5 ″ h x 12 ″ w x 1,5 ″ d, samoin kuin se vähittäismyyntimaksu 3 400 dollaria Guccin kautta.