Ylistys Kendall Jennerin pienestä Hermès Birkinistä

uskokaa tai älyn, olen kyllästynyt katsomaan satunnaisesti sekä Hermès Birkinsia että Kardashian-jennereitä. Ei siksi, että en pidä kummastakaan – tosiasiassa pidän molemmista ja minua kiehtoo molemmat heidän pop -kulttuurinen merkitys – mutta yksinkertaisesti siksi, että vietän paljon aikaa muoti -Internetissä, joka on sekä Birkins että Birkins että Kardashialaiset ovat jonkin verran kaikkialla kaikkialla. Tänään en kuitenkaan voi lopettaa katsomasta valokuvia Kendall Jenneristä ja hänen itty bitty Birkinistä.

Minulla on jonkin verran kattava tieto kaikista Kardashian-Jennerien erilaisista käsilaukkukokoelmista, joten voin sanoa hyvin varmuudella, että tämä laukku on uusi lisä Kendallin vaatekaappiin, vaikka se ei näytä uudelta. Kun assin Gigi Hadidin äkillisen Birkinin virtauksen kanssa, ehkä hän lainaa äidiltä?

Vaikka en ole koskaan nähnyt Kendallia tämän nimenomaisen Birkinin kanssa, se ei olisi huomionarvoista, jos se ei olisi pussin koon vuoksi. Se on 25 cm, joka on tällä hetkellä pienin Birkin, ja se on paljon paljon pirteämpi kuin super-suositut 35 cm Birkins. 35 (ja toisinaan 30) on se, mitä käytännössä näemme aina kuuluisuuksien aseissa, ja kyseisen pussin ja sen allekirjoitusten koko viittaa siihen, että olet heti pommittanut sitä tosiasiaa 10 000 dollarin käsilaukku, riippumatta siitä, mistä katsot. Se ei välttämättä ole huono asia, mutta kuten mikä tahansa muu, se toistuu.

Se tekee tästä pienestä 25: stä raikasta ilmaa Birkinin kyllästetyssä julkkislaukun maisemassa. Tässä pienentyneessä koossa tuntuu olevan osa Kendallin minimalistista asua kainalosaujen sijasta, jolla hänen ulkonäkönsä lepää, ja huomaan, että arvostan pussin rakennetta ja yksityiskohtia paljon muuta. Kendall on pitkään ollut suunnittelijapussien kutistuneiden kollegoiden superfan, ja toivon, että hän pitää sitä pienen Birkinin kanssa.