Kevään päivitys: 12 tuotetta Kaitlin murskaa keväällä 2021

NYC: n viime päivinä on ollut frigid, samoin kuin haluan, että voin todeta, että uskoin, että tämä oli viimeinen, mutta maaliskuussa on aina taipumus Yllättää meitä, joten en puhu paljon paremmin pian! Jopa silti päivät ovat vähemmän kuin vähemmän harmaita, samoin kuin päivänvalojen säästöajan tulossa, ne ovat samoin pidempään ja kevyempiä. Olen virallisesti valmistautunut kevääksi, samoin kuin vaikka vaatekaapini todennäköisesti hoitaa, kuten myös on, haaveilen sen lisäämällä sitä hiukan uusilla lisäyksillä.

Nautin paljon ehdottomasti yhdestä tai kahdesta toiveeni, samoin kuin minä vain kunnioitetun vaatekaapin puhdistuksen. Tarjoin paljon vanhoja tuotteitani, mutta minulla on muutamia suunnittelijakappaleita, jotka uskon myynnistä, joten tunnen ehdottomasti vähemmän syyllisyytensä sieppaamaan jotain uutta voitollani. Alla olen pyöristänyt 12 asiaa, joita kuvittelen tänä keväänä. Pyrkitkö lisäämään jotain uutta vaatekaappiin, kun sääolosuhteet lämpenevät?

Saint Laurent -monogrammi nahkahilot (695 dollaria)
Leipät ovat trendivät valtavaa aikaa viimeisen vuodenajan aikana, samoin kuin kun olen täysin kulunut saamaan paksu suunnittelijaparia, olen puhunut itseni siitä reunasta ja ovat kääntyneet kohti paljon toiminnallisempaa ostoa. Vaikka uskomattoman paksu slouch on nyt poikkeuksellisen, jos aion mennä suunnittelijapolulle parille slouchille, pysyn siivoamisen kanssa, paljon perinteisempi siluetti, joka on paljon todennäköisemmin ajankohtainen. Pakkaalle kuviolle tekisin paljon nykyaikaisemman parin Sam Edelmanilta.

Louis Vuitton Epi Pochette Accessoires 24 (495 dollaria)
Violetti on ollut mieluummin väri ottaen huomioon, että olin lapsi, samoin kuin se, että se olisi väri, josta pidin (ja silti nyt), se ei ollut väri, jota olen koskaan käyttänyt viime aikoihin asti. Viime aikoina minua on kulutettu lisäämällä violettipoppeja ja huomasin, että siellä oli koko kokoelma Louis Vuitton Lilac Epi -nahkahahkalaukkuja, jotka ymmärsin, että minun piti lisätä yksi toivelistalleni. Tuotemerkki on luonut erilaisia ​​violetti EPI -sävyjä vuosien varrella, mutta uskon, että tämä pehmeä lila on minun mielestäni.

Dannijo Slip -puku, jossa on rusetti hihnat (475 dollaria)
Violetista puhuttaessa en ole pystynyt saamaan tätä silkkilippumista mielestäni ottaen huomioon sen julkaisemisen viime kuussa. Se ei auta sitä, että puhelimemme vain tietävät, he tietävät, samoin kuin näen sen näkyvän sosiaalisissa syötteissani.

Agolde 90 -luvut repivät löysällä muodossa farkku (188 dollaria)
Kuulitko, että laiha denim on ulkona? Se on Gen Z: n mukaan joka tapauksessa, samoin kuin vaikka olen valtava kannattaja käyttää mitä haluat milloin haluat, olen erittäin löysällä farkkuläisellä. Minulla on jo muutama paria, mutta pyrin lisäämään ahdistuneen parin kiertoon, samoin kuin nämä todella kutsuvat nimeäni!

Readwation Cashmere Crop Cardigan (128 dollaria)
Ei äitisi neuletakki, tämä rajattu söpöläinen on parasta pariksi pariksi korkealla vyötäröllä löysällä muodon farkulla sekä lenkkarit päiväksi tai strappy -matalalla korkokengällä sandaalilla yöksi. Erittäin varma pukeutuminen, jos sanon niin itse.

Senso Jetta -hihnan korkokengät (129 dollaria)
Kun sanoin strappy -sandaalit, tämä pari on tarkalleen mitä minulla oli mielessä. Juoksijani jalat ovat olleet 3 leikkausta ja useista vammoista, joten taivaan korkokengät eivät vain ole minun juttuni (oikeastaan ​​he eivät koskaan todella olleet). Nämä ovat täydellinen sekoitus suloisia ja mukavia … tarpeeksi!

Nike Air Force 1 vandaali
Vaihda sandaalit tämän päivitetyn version mahtavasta perinteisestä versiosta päivällä.

Staud Tommy Bag (250 dollaria)
Pidän konseptista, jonka mukaan kokoelmaani hauskan uutuuslaukku sekä tämä kukka, helmillä varustettu vetovoima on paras keväälle että kesälle. Henkilökohtaisesti en käyttäisi minkäänlaista yli 300 dollaria uutuustyyliin, samoin kuin tämä satamapussi sopii laskuun. Käytän tätä pussia tonnilla, kuitenkin etenkin löysällä farkulla ja neuletakkilla yllä.

Simon Miller Cyrene High Kasvu housut (170 dollaria)
Jos minun piti lempinimiä näitä housuja, soitan heille yksinkertaisia ​​housuja. Ne ovat poikkeuksellisen tyylikkäitä, riippumatta siitä, mutta niitä voidaan käyttää lenkkarien, sandaalien tai jopa kantapään kanssa … vain helppoa! Sain nämä jo sinisellä rajatulla versiolla, samoin kuin olisin vielä käyttänyt niitä, ymmärrän, että haluan niitä vielä yhdellä värillä. Heitän suuren painikkeen alaspäin näiden ja silkkihuivin päähäni mutkatonta jousen ulkoasua varten.

Gucci X Ken Scott Silk Speak (495 dollaria)
Huiveista puhuttaessa tämä on yksi, johon en todennäköisesti investoi, mutta olen todella, todellakin GG/KS: n alustavan yhdistelmän jälkeen. Epävarma tarkalleen, miltä minusta tuntuu, jos alkukirjaimeni eivät olisi KS, mutta olisi todella mahtavaa omistaa pala tästä kokoelmasta pelkästään tästä syystä.

Bottega Veneta Tiny Bag (1 250 dollaria)
Vaikka olen tosin edelleen pääkorko Bottega Veneta Jodi -laukkuun, pidänWise osti vain yhden vielä yhden laukun, joka osoittaa, että se on kaukana budjettisuunnitelmani yläpuolella, jos lisäisin vielä yhden laukun kevään kokoelmaan. Tämän sileän nahan kustannuspiste on minulle paljon enemmän toteutettavissa, varsinkin jos tarjoisin jotain, mitä en enää käytä.

Frankie Shop -patentti (445 dollaria)
Se ei olisi toivelistani, jos siinä ei olisi jonkinlaista turkkia. Jokainen henkilö, joka ymmärtää minut, ymmärtää, että sekä kukkaroiden että lenkkarien pakkomielle tulee affiniteettini takkiin. Viimeksi kun lasin, että olin selvästi 25 merkin yläpuolella. Tämä on todellinen lausuntokappale sekä pidän siitä.