Fendi pitää muotinäytöksiä suurella seinällä

LVMH: n ne todella pyrkivät herättämään maailmaa. Heidän uutistensa jälkeen, että he haluavat hankkia toisen ranskalaisen sanomalehden, he ovat myös ilmoittaneet, että lokakuussa Kiinan suurella seinällä pidetään ainutlaatuinen Fenddi Fendi -muotonäyttely. Nyt se olisi jotain mahtavaa nähdä.

Italialainen luksusryhmä Fendi järjestää muotinäyttelyn Kiinan suurella seinällä lokakuussa, kun emoyhtiö LVMH Moet Hennessy-Louis Vuitton pyrkii kaksinkertaistamaan myynninsä vuoteen 2008 mennessä.

“Se on totta”, sanoi LVMH: n tiedottaja vahvistaen raportin Ranskan Les Echos -lehdessä.

LVMH: n puheenjohtaja Bernard Arnault on sanonut jatkuvasti, että hän näkee Fendin potentiaalin “tähtibrändiksi” LVMH-stablemetit, kuten nahka-hyvä-valmistaja Louis Vuitton ja Heuer-tarkkailu.

“Emme voi olla maailmanlaajuinen luksusryhmä, jolla ei ole vahvaa italialaista tuotemerkkiä”, Fendin toimitusjohtaja Michael Burke kertoi Les Echosille.

Fendin myynti oli noin 350 miljoonaa euroa (NZ617 miljoonaa dollaria) vuonna 2006, ja sen tavoitteena on kaksinkertaistaa vuoteen 2008 mennessä. Sen tavoitteena on myös saavuttaa yli 20 prosentin marginaali siihen mennessä, Les Echos sanoi. LVMH: n tiedottaja sanoi, että luvut olivat oikeat.

Fendin ydinkengät ja käsilaukut ovat tällä hetkellä 60 prosenttia myynnistä, kun taas turkikset ja pukeutumisvalmiit muodostavat vielä 30 prosenttia. Roomassa toimiva yritys avasi viime viikolla ensimmäisen hajusteen, Palazzon.

Tavaroiden kautta