Viktor & Rolf -lukko ja ketjun pidätys auttavat pitämään ryöstäjät poissa

lukko ja ratkaisevan tärkeä pussissa, ei ole mitään uutta – Chloe Paddington, kukaan? Toisaalta oven salpa, jota käytetään lukkoon? Se on paljon odottamaton, hieman upea ja uskallan sanoa, nero.

Kuten tämän sivuston kokemukseni osoittaisi, minulla on taipumus siirtyä kohti keskustelupaloja, ja Viktor- ja Rolf Lock Chain Hold on ehdottomasti yksi niistä. Jos lukitus- ja avainkoristeet ovat usein hyvin yleisiä lisäosaa, mutta monissa tapauksissa ne ovat vain koriste. Viktor ja Rolf puolestaan ​​ovat ottaneet salvan koristelun ja sisällyttäneet sen ainutlaatuisesti luotuun lukkoon, mikä antaa tavallisen mustan esteettisen nautinnon.

Vaikka mielipiteet vaihtelevat ehdottomasti, tämä muotoilu tuntuu siltä, ​​että sillä on potentiaalia tulla ajattomiksi pala. Vasikanannahka pitää todellisena arvonsa suhteen, ja tämän pidätyksen perus- ja rohkeat featrit eivät koskaan ole tyylin ulkopuolella. Kuinka usein näet oven salvan, jota käytetään omaisuutesi kiinnittämiseen? Rakastan sitä, että se lukitsee kirjaimellisesti tavarani samalla kun olet heti silminnällinen. Nyt on yhtä hyvä aika kuin mikä tahansa saada tämä laukku Shopbopin kautta 995 dollarilla, ja tulevien lomien ollessa ihanteellinen kulman takana voit lyödä vetoa, että tämä on tänä vuonna toivelistalla!