RHOBH: “Sinun täytyy vain laittaa kotisi markkinoille ja aiot sitoutua todella nopeasti.”

Olin lomalla viime viikon alussa, joten paluu Beverly Hillsin aitojen kotiäidien palauttamiseen on myöhässä, mutta olemme palanneet! Esikatselun perusteella näyttää siltä, ​​että kauden ilotulitus etenee todella ensi viikolla, kun kaikki nämä huijausväitteet Kylen toisesta puolista toimivat menetelmänsä pintaan. Voimme kuitenkin tarjota vain nykyisyyden kanssa juuri nyt, joten saadaan ensimmäinen keräys melko jonkin aikaa.

1. Olen kulunut Joycen hiuksista. Se ei ole uskottu liittyvän minkään tyyppiseen kohtaukseen tai erityisesti hetkeen, mutta enemmän yleinen lausunto syvästä, pysyvästä arvostuksesta, joka minulla on kyseisen naisen follikkelien suhteen. En ole vakuuttunut siitä, että se on kaikki hänen, mutta jos se ei ole, hänen on mentävä Beyoncen viunilaitteeseen sekä korkealaatuiseen työhön, joka [ansaitsee] tunnustuksen samoin kuin itsessään.

2. Master Cleanse näyttää niin retro. Näennäisesti yön yli (vakavasti, nämä paikat eivät olleet täällä, kun siirryin kaupunkiin pari vuotta sitten), NYC on muuttunut sijaintiin, josta voit ostaa ympäristöystävällisen mehun kolmen korttelin välein ja saada viikon arvoinen vain mehu-ravitsemusta, joka on annettu asunnollesi yön yli. Sitruunamehu, vaahterasiirappi sekä cayenne -pippuri näyttävät positiivisesti analogilta verrattuna 20 unssia lehtikaalia, pinaattia, persiljaselleriä, kurkkua ja omenaa. (Älä koskaan juo yhtä näistä. Ne maistuvat nurmikolta.)

3. Carlton vannoo nuortensa kanssa luopumisen kanssa. Älä ymmärrä minua, haluan vannoa. Vannon hylkäämisen kanssa, samoin kuin silloin, kun olen onnellinen yhtä yleisesti kuin silloin, kun en ole. Toisinaan en muista ja vannon jonkun lapsen edessä, lähinnä, koska minua ei käytetä olemaan pienten ihmisten ympärillä, mutta jos minulla olisi lapsia, hallitseminen käyttämäni kielellä näyttää siltä, ​​että se olisi hieno idea . On hämmentävää katsella kasvanut, mahdollisesti tietoinen ihminen kirota heidän ala-asteensa ikäisiä lapsiaan kamerassa.

4. Tykkään nähdä äitejä aiissa kotiäidissä. On helppoa, ettei muista, että RH -näyttelijät ovat todellisia ihmisiä, jotka eivät kevät kehittyneinä täysin Andy Cohenin lanneista, ja tyydyttämällä jonkun äidille on paras tapa saada tämä muistutus. Jopa ihmisen roskat, kuten Slade Smiley, on jatkuvasti niin kevyesti myötätuntoinen hänen äitinsä kanssa huoneessa, samoin kuin tyydyttää Brandin järkevää, näennäisesti tyypillinen äiti viime yönä pehmensi todennäköisesti yhtä tai kahta hänen vihaajaa vain vähän.

5. Brandi meni Oscariin samoin kuin et. Pelkkä muistutus.

6. Carlton on erittäin loukkaantunut mehiläisten murhasta. En ymmärrä, onko Carltonin asetettu niin paljon kuin konna tällä kaudella vai mikä hän näyttää kuitenkin olevan täysin huumoristista ja toistaiseksi itse vakavaa. Hän melkein silitti Kylen hyvää ystävää, joka nauraa mehiläistä lounaalla (vaikka olen varma Boob-tarina oli jopa epämääräisesti huvittavaa, samoin kuin loukkaantumisensa jälkeen, että Kyle anteeksi itsensä saadakseen pullon viiniä keskellä erittäin yksityiskohtaista lintu-murderin tarinaa, hän valitti, että Joycen tarina tyydyttää miehensä, jonka häntä pyydettiin Kerro, vedetään myös pitkään. On selvää, että Carlton haluaa vain puhua parhaista paikoista ostaa goottilaisia ​​ristikoruja.

7. Jos olet loistava, epäjohdonmukainen henkilö, sinulla ei ehkä ole voimakasta koirata. Pit -härät ovat erinomaisia ​​koiria. Hellävarainen, rakastava, erinomainen lasten kanssa. Ne ovat kuitenkin vahvoja, samoin kuin jos olet Kimin kaltainen henkilö, joka ei ehkä aio pitää mielessä saadaksesi koiran kouluttamaan vuoden ajan sen jälkeen, kun olet saanut sen, ehkä pitbull ei ole sinulle. Ehkä sinun pitäisi saada Yorkie tai jotain, joka voi tehdä niin paljon vahinkoa, jos opetat sen olevan ahdistunut ja suojaava, kun ihmisiä on saatavana talossasi.

8. Oliko Lisa DWTS heikko väärennös? Se on mitä Kyle ja Kim haluavat tietää, samoin kuin haluan vain, että he näyttivät arvostavan aidojen kotiäidien rikas ironiaa, jotka heittävät jäseniä epäilemällä yhden totuuden näyttelyn tontin linjojen aitoutta.