Louis Vuittonin syksy-talvi miesten 2021 -kokoelman

laukut, kun innovatiivinen ohjaaja tuottaa kokoelman muotinäytökselle, tyyleihin on paljon enemmän, ja suunnitteluun niin kuin voitaisiin ajatella. Näemme valmistetun tuotteen – vaatteet ja pussit, mutta jokainen show ja kokoelma ovat yleensä erittäin varmoja tarinoita, samoin kuin Virgil Ablohin viimeisimmässä kokoelmassa Louis Vuittonille, sekä Story Runille syvä.

Virgil Ablohin Louis Vuitton Fall-talvi miesten 2021-kokoelma vetää tyypillisten arkkityyppien juonesta: kirjailija, taiteilija, drifter, vanhempani, myyjä, hôtelier, gallerian omistaja, arkkitehti sekä viimein Virgil Itse. Vaikka yhteiskunnan hahmoille on tyypillisiä määritelmiä, Abloh tutkii oletuksia, jotka on tehty tarkalleen, kuinka ihmiset pukeutuvat, heidän kulttuuritaustansa, sukupuolensa ja seksuaalisuuden. ABLOH keskittyy tähän yrittäessään ottaa seinät ja stereotypioita, mikä tuottaa paljon enemmän ja täsmälleen samat mahdollisuudet kaikille.

Yksi kokoelman kattava teema on ‘turisti vs. puristi’, joka on Ablohin vertailu ulkopuolisen välillä, joka katsoo ja pyrkii olemaan osa muoti- ja taidemaisemaa (turisti) verrattuna sisäpiiriin, joka jo miehittää tämän alueen (Puristi ). Tiedot sormenpäässämme Abloh uskoo olevansa osa suurempaa muoti-ekosysteemiä, joka voi yhdistää molemmat puolet.

Pussit olivat melko ihastuttavia, vaihtelemalla päivittäisistä puettavista siluetteista keräilijän tuotteisiin. LV-monogrammia kankaalle käytettiin lentokoneen muotoisen laukun peittämiseen, joka muuttuu ehdottomasti kappaleeksi, joka todennäköisesti tarjoaa ja myydään sitten paljon yli kysyä. Pieni salkkupussi tunnistettiin mustalla LV -monogrammilla kankaalla sekä sinisillä kirjaimilla, jotka lukevat Louis Vuittonia, joka oli vältetty huutopisteellä. Muilla tyyleillä oli myös sanamuoto, samoin kuin yksi mieluummin lisävarusteistani on se, mikä näyttää olevan Louis Vuitton -kahvikuppi, jossa on avainnipun. Samoin paljon toiminnallisempia pusseja, kuten KeepleS -koot, samoin kuin värit, jopa eksoottiset nahat, jotka olivat iloisia. Cornerstone -tyylien yksinkertainen luonne annettiin Virgil Ablohin kosketuksiin, kuten sekä Ombré -reunan väritys että LV -logon pienet muutokset. Laukut olivat kaikki mielenkiintoisia, ja siinä oli paljon perinteisiä näkökohtia samalla kun käyttivät myös täysin uutta näkökulmaa.

Kaikkialla oli suunnittelemattomia esineitä ja viitteitä, jotka ovat Vrigil Ablohin termi asioille, joilla ei ole tiettyä luovaa omistusta. Sen lisäksi, että kaikki tämä vetoaa kysymykseen, kuka voi vakuuttaa taidetta ja mikä määritellyt matalalla vs. korkealla?