Gucci tekee kytkimistä

New York Cityn kanssa, joka on juuri äskettäin ohittanut Glitz ja New Yorkin muotiviikon kauneus, näytti sopivalta huomion tarttumiseen, joka ilmentää täsmälleen saman tyyppistä houkutusta . Tämän viikon show-pysäytyslaukku (rumpu rulla kiitos) on Gucci Garcon Gold ja krokotiilikytkin.

Tässä otteessa on mitä olet koskaan haaveillut: kultaiset aksentit, krokotiilipussi ja ympäristöystävällinen Swarovski-kristallisuunnittelu tupsulle sekä lukkoon. Tarkoitan, Swarovski -kristalli ja krokotiili valmistuvat täsmälleen samaan laukkuun ilman, että se olisi yhtä gaudy?! Olen käytännössä kuolaamassa kirjoittaessani. Irrotettavan kultaketjun avulla tätä käsitystä voidaan käyttää ristikehon ristityyliin tai. Uskotko, että krokotiilipussi on myös paljon? Ei huolenaiheita-se on irrotettava, jättäen sinulle kauniin, kaikenlaisen käsitteen erittäin erityiseen iltaan.

Vaikka olenkin päällekkäin tätä kytkintä, olen ensinnäkin huolissani siitä, että se voi olla yhtä pieni. Kuten monet tytöt, tuon maailman kanssani kukkarooni. Sinä nimit sen, se on siellä: huulipuna, huulikiilto, hiuslakku, bobby -nastat, hammaslankaa, rahapajoja, käsipuhdistusainetta, kynsitiedostoa sekä niin edelleen. Kun lähdet yöllä, vaadit kuitenkin vain paljaat välttämättömät: raha, tunnus, luottoluokituskortti, puhelin, avaimet, peili ja huulipuna. OK, ehkä se on vain minä ja minä myös tuon paljon elämässä “vain tapauksissa” -hetkiä – tämä käsitys näyttää siltä, ​​että se tuskin pystyy pitämään puhelintasi ja rahaa. Jos ei muuta, voit päästä eroon peilistä Essentials-luettelostasi, koska tässä tyylissä on sisäänrakennettu sisustuspeili. Ok, nyt se on vaikuttavaa, mikä voi olla parempi? Hmm, tiedän, että ehkä laittaa 4 900 dollaria sisälle, jotta se voi maksaa itsestään? Nyt se olisi uskomatonta. No, nainen voi unelmoida; Ainakin tämä nainen haaveilee. Osta omasi osoitteesta net-a-porter.com