Mlouye Naomi ottaa laukku on kaunis, hyödyllinen ja budjettiystävällinen

Yksi kysymyksistä, joita ystävät, perhe ja te kaikki kysyivät eniten, mitkä pussit, jotka pidän, ovat myös budjettiystävällisiä. Toinen aihe, josta mielestäni puhun melko usein, on tuoreita laukkubrändejä, jotka ovat tällä hetkellä trendikkäitä. Kun uudet laukkubrändit ilmestyvät päivittäin, on vaikea seurata, ja minulta usein kysytään, kuinka pidän muuttuvien markkinoiden kanssa. Instagram on välttämätöntä tuotemerkkien/laukkujen löytämisessä, joista en ehkä muuten ole tietoinen, ja juuri näin löysin Mlouyen. Tänään olen katsonut laukkua, joka tarkistaa kaikki yllä olevat laatikot. Mlouye ei ole vain tuore ja hiukan radarin alla, mutta hintapiste on erittäin saatavissa. Mlouye Naomi ottaa pussin ensin kiinnitti huomioni, koska muoto muistuttaa Loewe -palapelin laukkua, mutta laukun näkeminen henkilökohtaisesti antoi minun arvostaa myös laukkua yksinään.

Mlouye Naomi -pussi on valmistettu nahasta, mutta pussin etuosassa on myös kontrastinen mokkanahka. Struts-kekseliä nahkakorosteita koristavat pussin sivua, mikä tekee viileästä, mutta ei ylhäältä, tekstuurin popista. Vaikka laukku on rakennettu, se ei ole liian jäykkä ja nahkalla on sileä tunne, mikä on hieno pussille, joka kelluu alle 500 dollarilla! Laukku on myös melko hyvä koko, ja ottaen huomioon, että monet pussit ovat pienikokoisia, trendikäs, nykyaikainen löytö, joka todella sopii suurempaan älypuhelimeen, on virkistävää. Sisustus on jaettu kahteen osastoon: suurempi lokero, jossa on takaosan vetoketju ja tasku, jonka edessä on vähemmän syvyyttä.

Kun valitset pussin alle 500 dollarin luokassa, laatu on varmasti avainasemassa, varsinkin jos sinulla on taipumus ostaa premium -suunnittelijapusseja. Vaikka tämän laukun käsityö ei ole verrattavissa 1,5 000 dollarin pussiin ja ylöspäin, se on hieno valinta hintaan. Säädettävä, mutta myös täysin valinnainen hihna mahdollistaa pussin kulumista otossa tai risti rungossa, asettamalla toiminto myös suunnittelu etujen eturintamassa. Rakastin pussia, joka pidettiin kontrastin sinisen huipputason läpi, ja se oli tarpeeksi kevyt kantaakseen sitä myös tällä tavalla. Suunnittelu on helppo käyttää, kaunis valinta lisätä kiertoon, ostatko yleensä premium -suunnittelijan vai ei. Suunnittelu on myös paljon enemmän minimaalisella puolella, ja jos olet logon rakkauden yli, arvostat todella tätä tyylikästä siluettia. Mlouye Naomi -laukun mitat ovat 6,25 ″ L x 9 ″ W x 4,25 ″ D. Vaikka laukkujen vähittäismyynti on 480 dollaria, se on tällä hetkellä myynnissä Shopbopin yllätysmyynnin ansiosta 336 dollarilla.