CC 87: Käsilaukun rakastaja, joka ei vauva laukkujaan

tämän päivän kaapin tunnustusten erässä, tapaamme New Yorkin kaupungin gal, joka ei ole kauhistunut hänen suurista laukkuistaan. Hän uskoo, että hänen laukkujensa on osoitettu olevan rakastettu ja käytetty, ja NYC: n ympärillä oleva gallivantti on ehdottomasti ottanut maksunsa laukkuihinsa. Hän ei kuitenkaan osta pusseja sijoituksia varten, vaan hän ostaa ne tosi tarpeesta ja tarpeellisesta. Tämä tunnustaja on elämänsä vaiheessa, jossa hän on yli influensserin ja julkkistyylin pyrkimys ja ottaa askeleen taaksepäin tutkiakseen tunteitaan, jos hän huomaa himoavan popkulttuurihahmossa nähneen pussin jälkeen. Usein se ei ole pussi, joka hinaa häntä sinänsä, vaan unelma astua toisen elämään hetkeksi tai kahdeksi. Hänen rehellinen ja vilpitön näkemyksensä on poikkeuksellisen relatable, samoin kuin hänen tekniikansa pussiin yleisesti. Lue koko CC alla ja älä unohda lähettää omaa.

Jaa oma tunnustus!

Perusteet

Ikä: 34
Sukupuoli -identiteetti: Nainen
Sijainti: New York City
Ammatti: Rekrytoija
Teollisuus: Henkilöstö
Palkka: 120 000 dollaria
Kotitalouksien tulot: 120 000 dollaria

Pussit

Oletko peureforum -jäsen? Ei

Kuinka paljon laukkuja omistat? 5

Mitä laukkuja on kokoelmassasi?

Gucci disco soho
LV Quick Bandouliere 30 Damier Ebenessä
Saint Laurent East West Tote
Pradan nahka kantolaukku
Chanel Quilted Kid Woc

Paljonko kokoelmasi on arvoinen? Noin 6700 dollaria

Mikä on paljon kallista laukkua? Ehdottomasti Chanel Woc. Rakastin sitä etsiessään pientä, monipuolista laukkua, jonka voisin pukeutua tai alas. Olin innokas viettämään tämän määrän sellaiseen pieneen laukkuun (tämä oli epäilemättä ennen pientä laukun vimma – nyt se näyttää tilavalta verrattuna), mutta annan minun viettää aikaa Tetrisin pelaamiseen olennaisten esineiden kanssa, joita aioin kantaa I myytiin! Vartioin ostoskassin kuin oma henkilökohtainen pyhä graali metromatkalla kotiin.

Mitkä ovat kokoelmasi tärkeimmät tuotemerkit tai kappaleet? Todennäköisesti minun lv Speedy. Se on työhevonen ja huomaan tavoittavan sitä melkein joka päivä. Se on käynyt Bag Healthcare -laitoksessa kahdesti, koska en ole valitettavasti joku, joka vauvaa hänen arvoesineitään, ja aina kun se on mennyt, en voi odottaa saavani sitä takaisin.

Minkä ikäisenä sait ensimmäisen suunnittelijapussisi, ja mikä se oli? Olin fuksi yliopistossa, kun vanhempani lahjoittivat minulle vaaleanpunaisen Dooney & Bourke Rainbow -logo -kantolaukun. Rakastin kaikkea siitä, mukaan lukien sateenkaaren vetoketju. Tunsin tuolloin mittaamattomasti viileä.

Ensimmäinen suunnittelijapussi, joka teki minulle kestävän vaikutelman, oli kuitenkin Fendi Spy -pussi. Tuo laukku sytytti pakkomielleni ja olen edelleen surullinen, että minulla ei ollut varoja ostaa sellaista niiden suosion huipulla. Tässä toivotaan, että he tulevat takaisin!

Onko olemassa tietty laukku, jota haluat ostaa seuraavaksi? Hermes Evelyne III 29, mieluiten Cypres -vert, mutta mikä tahansa tummanvihreä tai sininen tekee. Ostin melkein yhden Vert Cypresistä, joka aukesi Hermesin verkkosivustolla muutama kuukausi sitten, mutta minulla on joitain säästötavoitteita, jotka priorisoin nyt ihanteellisen. Selaimen sulkeminen ja kävellä pois, mutta jos sen on ilmoitettu olevan.

Onko mitään tiettyä laukkua, jolla on erityinen sentimentaalinen arvo? Todennäköisesti Gucci Disco Soho. Tiesin, että halusin investoida mukavampaan laukkuun, jota voisin käyttää asioiden suorittamiseen yhtä paljon kuin ystävien kanssa meneminen (näetkö teeman täällä lol). Vietin kuukausia tutkimalla vaihtoehtoja, nauttiaksesi YouTube -arvosteluista erilaisista laukkuista ja lukemalla Pureforumia, mutta en tuntenut olevansa valmis sitoutumaan. Tein vihdoin päätöksen vetää aktivointi Aruban häämatkallani, ehdottomasti useiden tiki -juomien jälkeen. Olimme ostamassa lahjaa äidilleni, joka oli paras maksamatta häät suunnittelija, kun näin sen Gucci -myymälän ikkunassa. Nyt se muistuttaa minua aina siitä matkasta.

Haluaisin myös todeta, että ostit äidilleni loistavan LV -budjetin!

Tuntuuko sinusta, että laukut muuttavat ihmisten käsityksiä sinusta tai miten sinua kohdellaan? kyllä ​​ja ei. New York on niin trendikäs paikka, että suunnittelija kaikki on parin kurssille. Uskon kuitenkin, että hienon pussin käyttäminen tekee usein myyjistä paljon paljon tarkkaavaisempaa. Toimistossani on paljon työntekijöitä, jotka kuljettavat suunnittelijapusseja, mutta heitä kohdellaan samalla tavalla kuin kaikki muut.

Ostokset

Kuinka tyypillisesti saat uusia laukkuja? Tämä vaihtelee villisti. Olen tällä hetkellä laukun kuivuus – en ole ostanut uutta laukkua ottaen huomioon, että Chanel WOC 2 vuotta sitten. Olen yrittänyt vähentää impulssi -ostoja ja olla paljon huomaavaisempi ostamistani tuotteista, etenkin pandemian vuoksi.

Mitkä kaupat usein usein? Nordstrom ja Bergdorf Goodman lisävarusteille. En yleensä viettää paljon vaatteisiin – saan perusteet J Crew: ltä ja vanhalta laivastolta. Jos näen tietyn esineen, josta pidän suunnittelijalta, kuten Burberry Swimsuit tai omakuvamekko, saan sen.

Saatko koskaan käytettyjä laukkuja? Missä olet tottunut? En ole vielä, mutta olen ajatellut sitä, kun mullisin Hermes Evelyneä. Hermes -myymäläS pelkää minua, ja minulla ei ole kärsivällisyyttä snooty -myyntihenkilöille, jotka ovat tärkeitä näkökohtia harkinnassani.

Myytkö vanhoja laukkuja maksamaan uusista ostoista? Ei ja en usko, että haluaisin. Laukkuni ovat kaikki sidoksissa muistoihin minulle, mikä vaikuttaa hieman surulliselta nyt, kun kirjoitan sen. Olen paljon taipuvaisempi lahjoittamaan vanhoja laukkuja äidilleni tai nuoremmille serkkuille, koska tiedän, että he ovat hyvissä käsissä.

Tunnetko koskaan yhteiskunnallista painostusta ostaa paljon enemmän laukkuja? Minulla oli tapana, mutta en enää. Nähdessään jokaisen auringon alla vaikuttavan vaikuttajan kantavan Dior -satulalaukua ikään kuin lähetettiin yritysmuistio, avasi silmäni jonkin verran. Nyt kun pidän laukusta, jota julkkis/vaikuttaja kantaa, yritän kysyä itseltäni, pidänkö pussista, koska se sopii tyyliini ja elämäntyyliini tai sen takia, kuka sitä kantaa. Jos kyseessä on jälkimmäinen, astuin lähinnä siksi, että niissä tapauksissa haluan astua päivän kenkiin päiväksi ja laukku, joka valitettavasti ei voi tehdä sitä.

Pidätkö laukkusi ostaa sijoituksia? Ei. Olen erittäin kova laukkissani – revitty vetoketjut, jaetut vuoraukset, naarmut jne. Saan niitä käytettäväksi ja onnettomuudet tapahtuvat, kun juoksut tungosta kaupungin ympärillä pääasiassa julkisen liikenteen avulla. Minun piti pitää heitä sijoituksena, minun olisi pidettävä ne kiinni kaapistani. Missä siinä on hauskaa?

Kuka vaikuttaa päätöksiin? Luulen itseni enimmäkseen nyt. Vaikka olen ilo puhua laukkuista joidenkin kavereideni kanssa, en pyydä mielipiteitä, kun pidän jostakin. Minulla oli tapana todella odottaa vaikuttajia ja kuuluisuuksia inspiraatiota, mutta minulla on rajallinen budjetti ja minun on keskityttävä asioihin, jotka toimivat elämäni puolesta.

Ovatko myyntivälityssuhteet ostosmahdollisuuksillesi? Ei lainkaan. Toivon, että minulla olisi parempia suhteita SA: n kanssa, mutta en ole vielä löytänyt sitä.

Miksi sinulla on ilo ostoksista, sen lisäksi, että hankkit vain jotain uutta? Minulle on jotain niin jännittävää mahdollisuudesta, jonka uudet esineet tuovat. On hauskaa fantasioida siitä, missä aion käyttää uutta laukkuani tai kaikki tapoja, joilla voin tyyliä.

Oletko koskaan tuntenut, että olet saanut huonompaa palvelua myymälässä tai putiikissa ulkonäön, etnisyyden tai sukupuolen takia? Joo. Painoni on vaihdellut melko vähän vuosien ajan terveysongelmien ja erilaisten hoitojen vuoksi. Olen ehdottomasti havainnut parempaa hoitoa ohuempana kuin raskaamman – Saks on tämän kokemukseni pahin rikoksentekijä. Erityisen epäkunnioittava myyntihenkilö sai minut pois ostoksille muutaman vuoden ajan. Nämä vuorovaikutukset häiritsivät minua, mutta nyt otan vain rahani ja ostan paikkoja, joissa olen tuntenut olevansa tervetullut missä tahansa koossa.

Rahaa

Kuka maksaa laukkuistasi? enimmäkseen minä. Puolisoni osti Saint Laurent -laukkuni vuosipäivän lahjaksi ja antoi osan rahasta Chanel WOC: lle syntymäpäivälahjana.

Varaatko budjetin laukun ostoksille? En välttämättä budjetti. Jos rakastun laukkuun, suoritan numeroita ja katson, onko minulla varaa siihen tulevilla kuluilla.

Tabu -aiheet

Oletko koskaan ostanut väärennetyn, koska sinulla ei ollut varaa suunnittelijatuotteeseen? Lukion tytöille oli tarkoitus kulkea. Canal Street yritti löytää hyviä väärennöksiä. Ostin kamala Louis Vuitton -lautan lukiosta, enkä ole palannut takaisin siitä lähtien. Nyt jos en löydä varaa tiettyyn esineeseen, yritän porata siitä, mitä pidän siitä, ja löytää jotain kyseisen elementin kanssa hintaluokastani.

Piilotatko koskaan ostoksia muusta merkityksellisestä? Ei, asumme yhden makuuhuoneen asunnossa tai huoneistossa – ei paljon tilaa piilottaa! Rakastan puolisoni näyttämistä siitä, mitä saan ja juoksutansa hänestä. Hän tietää kuinka paljon vietän, ja se ei häiritse häntä.

Mikä on hulluin asia, jonka olet tehnyt varaaksesi laukkuun? Yritetäänkö vakuuttaa puolisoni matkalle Pariisiin vain, jotta voin palata arvonlisäveroon mihin tahansa laukun ostoihin? Olin epäonnistunut.

Luuletko, että ostoksesi on koskaan ongelma? Oletko koskaan tuntenut, että kamppailet ostosriippuvuuden kanssa? Aikaisemmin sanoisin kyllä. Vietin ajattelematta ja tein ostoksia, joita pahoittelin myöhemmin. Olen todella keskittynyt prioriteetteihini viime vuonna ja olen nyt paljon kiinnostunut tulevaisuuden säästämisestä ja suunnittelusta tekemällä merkityksellisiä ostoja.

Loput

Onko muita kalliita harrastuksia tai intohimoja? Rakastan erityisesti kenkiä, louboutinsia, Jimmy Choo ja lenkkarit. Rakastan hienostunutta kynsitaidetta ja vietän paljon enemmän kuin keskimääräinen ihminen geelimanikyyreihin. Puolisoni ja minä rakastamme matkustaa ja kokeilla uusia ravintoloita.

Paljon kallista harrastustani on varmasti Hänellä on jo ollut leikkaus ylellisestä patellasta ja revitti äskettäin ACL: n, mikä todennäköisesti osoittaa toisen leikkauksen, mutta en luopu häntä mistään.

Mitä muuta haluat sisällyttää? Ei ole väärää tai ihanteellista tapaa ostaa, käyttää tai arvostaa käsilaukkuja. Mikä toimii minulle, ei välttämättä sinulle, ja sitä rakastan tässä yhteisössä. Olemme kaikki hyvin erilaisia, mutta jotain niin basiC tuo meidät yhteen.