Cleobella Brixton Rock Bag

asia, joka ärsyttää minua eniten, on, kun laukku käsittelee yhden asian väärin, joka pilaa koko tyylin minulle. Kun he toteavat urheilussa, usein laukku käsittelee tappion tappion voiton leuista. Cleobellalla oli melkein laukku, joka oli täynnä voittoa heidän käsissään täällä, mutta valitettavasti Patchwork -nahka tekee Cleobella Brixton Rock Bagista häviäjän kirjassani.

Yritin uskoa siitä, mikä tarkalleen putoamisvaikutus muistuttaa minua, samoin kuin sitten se osui minua-ilkeitä, keinotekoisia tilkkutäkkeitä, joita myydään usein Wal-Martissa. Sen lisäksi, että pidän mielessä tämän Alexander Wang Bomber -takkilaukun häiriön, samoin kuin mietin, missä kaikki tämä ironinen tarttuvuus loppuu.

Patchworking ei ole niin ilmeinen kuvissa, mikä saa minut uskomaan, että ehkä se on hienoa, mutta tällainen rakenne on usein jotain, mikä on paljon ilmeistä henkilökohtaisesti. Joten se on oletus, jolla toimin, samoin kuin toivon olevani väärässä, mutta lyön kuitenkin, että en ole. Cleobellalla on taipumus tehdä neo-lampie-paskaa, kuten haluan viitata siihen, ja se saa minut tarjoamaan heille epäilyksen hyötyä. Jos se tehdään rutiininomaiseen pehmeään mustaan ​​nahkaan, tämä laukku olisi upea ja hyvin muokattu. Sellaisena kuin se on, se vain hermostuu. Hanki Shopbopin kanssa 528 dollarilla.