Esittely: Notting Hill Design

Notting Hill Design on nykyinen tuotemerkki, jonka haluamme muodollisesti esitellä sinulle. Meillä oli jo Amanda Gush heidän Westbournestaan ​​sen jälkeen, kun hän tunnisti, että Leighton Meester kantoi sitä Gossip Girl -tapahtumassa. Sitten meitä kiusattiin jopa paljon enemmän, kun Blake Lively astui ulos samalla mallilla herkullisimmassa oranssin sävyssä. Nyt on aika esitellä teille kaikki virallisesti.

Purseblog -lukijat, tapaa Notting Hill Design. Notting Hill Design on käsilaukkubrändi, jonka ovat luoneet puolisokumppanin duo Kimberly ja Steven Yurisich. Kimberly on entinen New Yorker, jolla on arkkitehtuurin ja ylellisyystuotteiden tausta, kun taas Steven on australialainen yrittäjä, joka auttoi käynnistämään Marquis Jet Euroopassa. Heidän ylellinen tausta heijastuu heidän laukkujensa malleissa. Nämä käsilaukut eivät ole vain miellyttäviä katsella, vaan ovat myös hienoja kosketukselle. Nahat ovat herkkiä, mutta tukevia, toimivia, mutta ylellisiä. Kokoelma kanavoi 40- ja 50 -luvut esittelemällä puhtaita, veistoksellisia linjoja pitäen samalla mittasuhteita ja muotoja mielessä.

Westbournesta on tullut nopea suosikki. Laukku nähdään Gossip Girl -tapahtumassa kahdesti, ja siinä on sydämeni. Tässä jäsennellyssä suunnittelussa on jotain niin naisellinen. Patentin strutsi -ihosta Matte Crociin (drool!) Nahkaan, Pythoniin, Westbourne on saatavana melkein kaikissa väreissä ja materiaaleissa, joita voit pyytää.

Minua iski paljon näiden laukkujen laatu. Python -iho voi olla vaikea hallita, koska iho tuntuu ohuelta ja hiutaleelta. Iho Notting Hill -suunnittelu on sensaatiomaista. Python on voinen pehmeä ja sileä, mutta puuttuu hiutale, jonka paljon nahat osoittavat. Strutsi -ihon käsittely, joka johtaa patentihankaan, lisää mielenkiintoisen ulottuvuuden.

Pelaan selvästi suosikkeja, koska Westbourne on minun, kädet alas. Meillä oli myös museon mukaan nimetty Orsay Hobo. Tämä hobo sopii hienosti kantosi alle ja lisää ylimääräisen kosketuksen Tasseled Zipper -vetoilla.

Suunnittelut ovat naispuolisia, kun ne ovat edelleen virtaa. Totta puhuen, Westbourne on muoto, jota en ole nähnyt muualla, ja aidosti pitäisi olla jokainen tunnustus. Tuomme varmasti paljon enemmän Notting Hill Design -yrityksestä tulevaisuudessa.

Osta kaikki Notting Hill Design verkossa täältä.

Orsay on £ 865, kun taas harmaan strutsin Westbourne on £ 2 675 verkossa.