Ensinnäkin TAYLOR SWIFT

lukuisat laukut, totuudesta huolimatta totuudesta, että olen violetti tukkainen, moottoripyöräkäyttöinen, täysikasvuinen lady, jolla on rakastettu myös Killer Miken musiikillisiin tyyleihin UGK: na, minulla on paljon enemmän kuin muutama Taylor Swift -kappaleita iTunes -kirjastossani. Niitä ei ole siellä vahingossa. Jotain Swiftin erittäin kirjaimellisesta, erittäin tärkeästä teini-ikäisestä, kuten sydämensärky, ja sydänsärky löytää hämmentyneen keskikoululaisen sisälläni ja vetää hänet parhaiten yhtä paljon kuin pinta. Epäilen, kuinka lukuisia levyjä Taylor myy, epäilen olevani kaukana ainoasta epätodennäköisestä fanista, joka hänellä on.

Taylor on myös tehnyt faneista kuvitteellisesta kultaseni Jake Gyllenhaalistani aiemmin, samoin kuin hän on tällä hetkellä uutinen kennedy Scionin treffille – ei köyhä vähän hauskaa albumien välillä, eikö? Nykyään Swift on viimeisin vastaanottaja lukuisista… hoitopussistamme paitsi hänen sijainnistaan ​​popkulttuurissa, mutta samoin ikään sopivan tyylin motivaatioon, jonka hän voi tarjota nuoremmille faneilleen. Vaikka Taylorilla on joitain kuluttavia laukkuja, suuri osa siitä, mitä hän tuo, sopii hänen saavutettavissa olevaan jokaisen tytön imagoon. Tarkista Taylorin laukut hypyn jälkeen.

Ensinnäkin, Taylorilla on todellinen kiintymys Ralph Laurenin eri linjojen ruskealle kusteelle. Tämä on erityisesti rugby Ralph Lauren -poni -hiukset sekä nahkatulapussi, jota ei enää ole saatavana.

Taylor samoin Laurenin ensisijaisen linjan kaupat, kuten tämä Ralph Laurenin vasikanannahkapussi, joka voi olla 1950 dollarilla Ralph Laurenin kautta.

Tan Ralph Lauren -laukkujen kolmion pyöristämiseksi Swift valitsi Lauren Ralph Lauren Larchmont Leather Crossbody. Voit saada uuden version Larchmontista Zapposin kautta 228 dollarilla.

Taylorin taipumus hienovaraiseen, neutraaliin laukkuihin ei tarkoita, että hän ei voi arvostaa vahvaa suunnittelijahetkiä, kuten meistä muut. Tämä Fendi Anna ottaa pussin kirkkaan sinisellä on mieluummin käsilaukku hänen kaapissaan. Voit saada yhden ruskeasta 1680 dollarilla Bluefly -palvelun kautta.

Joskus Taylor omaksuu kuitenkin julkisen tehtävänsä rutiininomaisena naisena kukkaroillaan – tämä Wonderstruck Patchwork -laukku on ilmainen pelikunta, jossa on pullo hajusteita. Myönnetään, että se on ilmainen taulukko Taylorin henkilökohtaisella tuoksulinjalla. Et voi enää saada sitä, mutta voit silti poimia pullon Swiftin Wonderstruck -hajuvettä Macysin kautta.

Useimmiten Taylor käyttää kuitenkin vain käsittämättömiä, melko hinnoiteltuja laukkuja (ja vaatteita), joita hänen fanit voivat himoitua, kuten Rebecca Taylor Phillipa -laukku, jonka vähittäismyynti on 275 dollaria, mutta nyt voit ostaa loput linjan Rebeccataylorin kautta. com

Myös kyseisen kuvauksen sovittaminen: Lauren Merkin Stevie -laukku, 375 dollaria loputtomaksi.

Ja älä muista antropologia täällä-siellä on kaikkialla pussia! Kauppapussit Anthropologien kautta.

Kuten aina, jopa Taylorin huippuluokan vaihtoehdot ovat heikentyneet, kuten tämä Gerard Darel Maddalena ottaa laukun. Osta tyyli Gerarddarel.com -sivustolla!

Jotta me kaikki unohda, rouva Swift on kuitenkin supertähti, ja se voi varmasti kytkeä kauneuden tarvittaessa. (Sano, Vanity Fair Oscars -puolue). Kimalteleva bitti iltapussi? Jimmy Choo Candy Acrylic Clutch, Natch. Nouta erittäin täsmälleen sama laukku Net-A-Porterista 595 dollarilla.