Preyeforum Roundup – 21. toukokuuta

Upea aamu kaikille ihanille käsilaukkuille, toivon, että teillä kaikilla on ollut mahdollisuus nauttia auringonpaisteesta! Mukava sääolosuhde todella vaikutti minuun hyväksymään väriä, joten uskoin tekevän kevään/kesäkauden mieluummin värii. Niille teistä, jotka olette uusia täällä, nämä kierrokset on valmistettu TPF: n jäsenten kuratoidusta kuvista heidän erittäin omien laukkujensa, jotka löysimme kiinni kaikista foorumin laukkuista! Jos et vielä ole jäsen, on nyt aika liittyä, koska se on paras sijainti linkki muihin laukkufaneihin ympäri maailmaa. Tule katsomaan, mitä naapurustolla on tarjottavana! Sen lisäksi, että se aloitetaan …

Olemme aloittamassa bangilla tyypillisellä upealla konsernilla, jonka jäsenemme EtegDurst jakaa “Hermès -toiminnassa!” lanka. Mikä avaruusalus!

Pidämme aina suuresta naisesta, kuten tämä kauneus, jonka jäsenemme Salal04 jakaa “Diorsissa toiminnassa!” lanka.

Olen ehdottomasti kuluttanut tämän ympäristöystävällisen Apple Balenciagan kanssa, jonka jäsenemme Monz1987 on jakanut ”mitä Balenciaga-laukkua käytät tänään? (2) ”lanka.

Seuraavaksi on tämä upea bitti Mulberry Darley, jonka jäsen Izzybet on jakanut “Mini Darley Stage Bag” -lehden säikeessä. Onnittelut uudesta lisäyksestäsi!

Pidän Squishy pehmeistä ääniä, joita tämä Bottega antaa, samoin kuin se on niin upea keväälle. Jäsen TDL jakoi tämän ihanan naisen “vain keltaisessa/vihreässä perheessä- vain kuvia !!!” lanka.

Viimeisenä, vaikka ehdottomasti, ei vähäisimpänä, on tämä erittäin tyylikäs takaisku, jonka jäsenet jakavat jäsenemme “Pyydän * keltaisia ​​ja vihreitä * Chanel -tuotteitasi täällä!” lanka. Muista pitää hauskaa läppien kanssa!

Olen todella nauttinut lukemisesta, “tuntemattomista huippuluokan tuotemerkeistä?” Kanka, samoin kuin toivon, että listaus laajenee, koska haluan todella löytää suunnittelijoita ympäri maailmaa! Meillä on myös uusi “Kuka ratsastaa matkustajapaikallasi? (Jokainen brändiversio) ”Lanka, jossa jäsenemme voivat jakaa ajokaverinsa riippumatta tuotemerkistä, josta pidän aina, koska on erittäin helppo vierittää ja löytää uusia laukkuja kaikista kustannuspisteistä. Se on kaikki tällä viikolla, toivon, että nämä laukut toivat sinulle kaiken vähän iloa.