Olen myöhässä Phoebe Philo -juhlaan … mutta olen nyt täällä!

Muotisuunnittelijoiden osalta harvat ovat yhtä kuuluisia ja erityisiä kuin Phoebe Philo. Philo aloitti miehityksensä Chloéssa vuonna 1997 tuolloin innovatiivisen johtajan tyyli -avustajana Stella McCartney. Yksinkertainen 4 vuotta myöhemmin Philo seurasi McCartneya Chloén innovatiivisena johtajana (pyhän miehityksen inspiraatio!). Philo on jälleen kerran todistanut ajan ja ajan, että hän ymmärtää tarkalleen kuinka koputtaa kukkarotyyli puistosta, samoin kuin hänen takanaan olevien kukkaroiden harrastajien noudattaminen. Chloén toimikautensa aikana hän oli kuuluisan Paddington-laukun takana (alias yksi suurimmista IT-pusseista, joita muotimaailma on koskaan tuntenut). Paddingtonin menestys nousi Phoebe Philon menestyvästä innovatiivisesta johtajasta kuuluisaan muotivoimalaitokseen, mutta ymmärrämme kuitenkin tuolloin, kun hänen työnsä oli juuri alkanut. Päättäessään hänen toimikautensa Chloéssa, Philo nimitettiin Céline -innovatiiviseksi johtajaksi kauan sen jälkeen. Pian Céline -liittymisen jälkeen Philo julkaisi villisti näkyvän matkatavaran, joka yleensä vahvisti Philon muoti aatelisiksi (ainakin minusta!). Kyky tuottaa yhtäkään, mutta kaksi suurta IT-pussia niin lyhyessä ajassa osoittaa, että Philo on sopusoinnussa sen kanssa, mitä kuluttajat etsivät, ja ymmärtää tarkalleen kuinka suorittaa tyylit mestarillisesti.

Matkatavaroiden kuljetus on julkaistu monissa muunnelmissa, samoin kuin vilpitöntä, että se voi olla vähän päänsärky, joka on indusoiva kokeilla ja seurata niitä kaikkia! Onneksi Purseblog tuotti tämän yksityiskohtaisen oppaan jo vuonna 2014, mikä on edelleen erittäin hyödyllistä siitä totuudesta huolimatta, että se on melkein viisi vuotta vanha. Opas hajottaa kaikki koot ja materiaalit, samoin kuin jopa mallikuvien mallinnus, joten se on fantastinen resurssi ja lähtökohta jokaiselle henkilölle, joka pyrkii ostamaan matkatavaran. Vaikka Philo on ottanut huomioon, että Céline lähti, matkatavaroiden kantolaukkua tarjotaan edelleen ostoa varten, samoin kuin jälleenmyyntimarkkinoilla on runsaasti tarjontaa jokaiselle yksittäiselle himoille tämän laukun jälkeen.

Otin juuri äskettäin askeleen ja ostin Phantom -kuljetuksen Fashionphileltä, samoin kuin rehellisesti sanottuna en ehkä ole siitä paljon innostunut. Vaikka tämä laukku on istunut Pyhän Graalin haluani listattuna ikuisesti, osto oli vähän impulssi -ostoa. Tämän laukun kustannukset ja poikkeuksellinen kunto tuottivat parhaan ostomyrskyn, samoin kuin luovutin luotto -pistemääräkorttitietoihini ennen kuin voisin edes käsitellä tapahtuvaa. Kun impulssiostoni totuus asettui, olin ahdistunut siitä, että laukku näyttäisi paljon enemmän saapuessaan, mutta olin erittäin miellyttävästi järkyttynyt, kun avasin laatikon huomatakseni, että fantomini oli paljon paremmassa kunnossa kuin kuvattu. Ymmärrät tämän tunteen, kun olet viimeinkin päädytettynä tuotteen omistajaksi, josta olet haaveillut vuosien ajan? Onko jotain parempaa? Phantomini on nopeasti päätynyt kokoelmani kruununjalokiviksi, samoin kuin arvostan heti tätä laukkua ensimmäisen kuluessa. Minusta tuntuu, että minulla on viimeiseksi pala Philo Magicista, samoin kuin saan sen nyt.

Phantomi luotiin kahdessa koossa, sekä keskikokoisessa että suuressa, samoin kuin tyylikkäässä mokkanahassa. On tärkeää mainita, että voit kiinnittää siipiä sisään, jos pidät pienemmältä, tyylikkäältä ilmeestä. Phantom -matkatavarakuljetus on samanlainen kuin matkatavaroiden pienemmät versiot, mutta siinä on laajempi “siipiväli”, samoin kuin punotettu vetoketjullinen veto. Hauska kyllä, vetoketjullinen veto on yksi tärkeimmistä syistä, miksi pidän fantomia pienen kokoisen matkalaukkujen kanssa, rakastan sitä vain! Tämä laukku voi tuoda tonnin, samoin kuin siitä, että siitä tulee ehdottomasti erittäin raskas, jos myös tonnia sitä on paljon, pidän siitä, että voin tuoda kaiken vaatimuksen ilman alueen (mukaan lukien kannettava tietokone!). Phoebe Philon toimikausi Célineissä voi olla ohi, mutta matkatavarakuljetuksen vetoomus ei ole. Uskon, että vaikka matkatavarakuljetus oli selvästi IT-laukku, se on myös osoittautunut nykyaikaiseksi klassikkona.

Phoebe Philo on pysynyt tutkan alla ottaen huomioon, että hänen poistumisensa Célineistä, mutta toivon, että hän todella toivoo, että hän palaa uudella poistokukkarotyylillä, jonka voin pakkomielle. Entä sinä, oletko myös Philo -fani?!

Osta Céline täältä