Hermès -laukkuja palautetaan, koska ne haisevat kuin skunk

haju on mielessä, joka on tiiviimmin sidottu muistiin, ja ei ole harvinaista kuulla laukkujen ystävien houkuttelemista ihanasta nahka tuoksusta, joka johtuu aivan uudesta luksuslaukusta. Jotkut tuotemerkit, kuten Dior ja Tom Ford, toimivat jopa tuoksussa hienoihin hajusteisiin sen läheisen yhteydenpitoon ylellisyyden ja laadun kanssa. Valitettavasti joillekin asiakkaille Hermèsin laukut ovat äskettäin hankkineet uuden hajun – sukun. (Tai rikkakasvit riippuen siitä, ketä kysyt.)

Tämä tarina alkaa PureForumissa, jossa Hermès-osaston jäsenet ovat ilmoittaneet skunky-tuoksuvista nahkalaukuista, jotka ovat peräisin joulukuusta 2013. Tiedoista, jotka he ovat yhdistäneet yli 150 sivua kommentteja, ongelma ilmenee, kun laukku jätetään auringonvalossa jopa muutaman minuutin ajan; Lämpö ja valo tuovat haisun, mikä on tarpeeksi huono, että laukun omistajien on sitten avattava ikkunat kotinsa ja autojensa ilmaamiseksi. Se ei ole ilmeisesti hienovarainen, läheinen haju.

New York Post -kirjailija (jonka arvauksen olevan myös foorumin jäsen) huomasi valitukset ja meni Hermèsiin saamaan vastauksia, mutta pahamaineisesti tiukasti huulinen ranskalainen tuotemerkki ei palauttanut hänen kyselyään. Foorumin ostajien palautteen perusteella ongelma näyttää olevan yleisin brändin suositusta Togo -nahasta valmistettujen laukkujen joukossa, vaikka myös Epsom- ja Clemencen nahat on tunnistettu Skunkyksi. Kuten post huomauttaa, Hermès valmistaa monia erilaisia ​​malleja sairastuneissa nahkoissa ja toimittaa ne maailmanlaajuisesti, joten ongelma ei rajoitu tiettyyn putiikiin tai alueelle.

Jos sinulla on äskettäin ostettu laukku, jonka haluat testata, jäsenemme suosittelevat sen istuvan suorassa auringonvalossa ja antavat sen lämmetä muutaman minuutin ajan. Jos huomaat hajun, Hermès -putiikkeiden tulisi kaikkien olla tietoisia ongelmasta jo nyt, ja näyttää siltä, ​​että ainoa ratkaisu on lähettää pussit Ranskaan uudelleenrakennettavaksi eri nahkaksi kuukausien ajan. Tämä viittaa siihen, että kysymys on luotu jonnekin nahkatuotantoprosessissa, ja jäsenten palautteen perusteella se ei ole jotain, joka haalistuu ajan myötä.

Jos olet kokenut tämän ongelman, kerro meille, mitkä laukkuistasi se vaikuttaa siihen, kuinka Hermès käsitteli sitä kommenteissa.