Näyttääkö tämä laukku liian suurelta minulta?

“Entä sinä? Vihaatko suuria laukkuja, rakastatko heitä, jossain keskellä? Selvennystä varten en puhu suuresta laukusta työhön tai matkustamiseen. Ilmoitan kuljettavan lounaspäivään tai päiväostoksille jne. Kuljettaakseni sen tyyliä varten, ei välttämättä b/c, sinun on kannettava tonni tavaroita. ”

Preyeforum -jäsen Kimtxin kommentti säikeessä “I Falling Back in Big Bags” -tapahtumassa. Ilmoitan tietysti, siellä on minä (ja niin paljon teistä siellä), jotka vetivät matkatavaroita ympäri, jos se oli jotain, josta todella pidin. Mistä puhutaan, muista, että massiivinen punainen Hermès haut à courroies Katie Holmes (kenen laukkujen valinnat yksinkertaisesti rakastan) kantoi? Joo, se on sellainen iso laukku henkilö. Se on (joskus) myös perusteltu, koska tietysti jotkut meistä tarvitsevat varastoida kannettavia tietokoneitamme, kuntosalin vaatteita, ylimääräisiä kenkäparia ja sateenvarjoja sekä lapsiamme ja/tai merkittäviä muita laukkuihimme. Tietysti.

Mutta sitten on niitä meistä, jotka ovat tyytyväisiä vain petitit jacquemuksen kantamiseen päivittäisiin tarpeisiimme, ja epäilen salaa, että ihmisillä on massiivisia tontteja, jotka ovat piilotettuja tavaroissasi, joilla voi olla tai eivät ole ihmisiä.

Rehellisesti sanottuna, vaikka Jacquemus ei välttämättä ole päivittäistä kuljetustasi, on niitä meistä, jotka voivat tiivistää elämämme Chanel 2.55: ksi, Balenciaga -tiimalasiin tai kytkimen/pussi -vastaavaan. Ja aina niin usein, nämä naiset (tai miehet) ovat kauhistuneita siitä, että kaikki edellä mainitut pussit ylittävät kehyksensä ja kuten niin paljon tpfers pelkäävät, että “laukku käyttäisi sinua sen sijaan, että käytät laukkua”.

Joten se ei ole vain kuorma, jota sinun on kuljetettava ympäri päivän, mutta myös mittasuhteesi on asia, joka on otettava huomioon arvioitaessa laukkua. Silloinkin monenlaisia ​​näkökohtia tulee peliin, kuten petite -käyttäjien on käytettävä pienempiä laukkuja ja korkeampien käyttäjien on valittava isommat kukkarot. Huipputason ihmisten on harkittava ristipussin ja alhaiden raskaiden on valittava lonkan yläpuolella istuvat laukut-luettelo on loputon. Olen varma, että tähän on aivan yhtä paljon muunnelmia kuin maan päällä olevien kehon tyyppien lukumäärä.

Älä edes aloita minua aloittamaan reppujen pukeutuvan joukon, koska miksi henkilö haluaisi tarkoituksella näyttää muulilta, eikö niin? Luulen, ellet aio työskennellä, mutta silloinkin reput ovat todella muodollisia? Nämä ovat kysymyksiä, jotka pitävät minut yöllä.

Jotkin TPFers on sitä mieltä, että puhuttaessa työstä, joka vie minut jälleen kuljettamiin kuormiin, ovat sitä mieltä Se on laillinen huolenaihe, johon voin suhtautua, koska miksi muuten reppurispalini kuljettaisi polkupyöräliitäntä retkeilymatkalle, jota emme edes pyöräillä? tositarina.

Lisäksi jotkut meistä lopettavat väistämättä kantaen paitsi joukko sekalaisia ​​flotsamia, jota emme ehdottomasti voi tehdä ilman, myös jokaisen Avenger -toimintahahmon motley -parvi. Puhumattakaan myös pienten ruoasta ja vaatteista. Itse asiassa äitini nahkainen laukku on nyt pysyvästi hämärtynyt Spiderman-Face! (Se oli nuoremman veljeni. En pelaa hämähäkkien kanssa. En tiedä miksi minun piti selventää sitä, mutta poistan …)

Lopuksi, jos satut kompastumaan pussin vaikean ”oikean” koon kanssa, jotain muuta näyttää olevan pois päältä. Joko kahvat ovat liian lyhyitä, ristikkäishihna on liian pitkä tai pussissa ei ole jalkoja. Tai ehkä se on ”musta reikä”, jossa kaikki tavarasi eksyvät. Ehkä siitä puuttuu vaadittava huippu vetoketju, jota et ehdottomasti voi tehdä ilman. Lopulta kaikki nämä puutteet ovat kysyneet, onko todella jotain “täydellistä kukkaroa”.

Vaikka rehellisesti sanottuna minulla ei ole kykyä arvioida, minkä kokoisen pussin on kannettava, koska kuten Megs sanoo niin usein, sydän haluaa, mitä sydän haluaa. Olen varma, että minä itse olen pakkomielle seuraavan ylisuuren pidon aikana, mikä jälkikäteen tuntuu hiukan paradoksilta, mutta mielelläni tietää, millainen laukkuperson olet? Oletko mikro, pieni, keskipitkä, iso, erityisen suuri, xxl, pohjois-etelä, itä-länsi- tai sisäpuolinen käyttäjä? Vakavasti, haluaisin tietää, koska näen haluamamme koot tai tyypit (ja tyypillisesti ainutlaatuisesti estävät kysymykset, joita kohtaamme heidän kanssaan) monimuotoisuuden ja valinnanvapauden juhlaksi.

Selvästi myös Shakespeare oli päättämätön, kun hän kirjoitti Macbethissa, ”jokaiselle omalleen”. Mutta luulen, että lopulta hän oli sydämessä iso laukku, koska olen melko varma, että hän sanoi myös: “laukku ei voisi koskaan olla liian iso”. Joko hän tai Jennifer Lopez. luultavasti hän.