Kaikki Louis Vuittonin Greco-Roman-vaikutteisen kokoelman

pussit voivat tehdä muotinäyttelyn, kuten Nicolas Ghesquière, samoin kuin Louis Vuitton, sekä tällä kaudella brändi piti näyttelynsä ikonisessa Pariisin maamerkissä: The Louvre. Kirkas, ilmava esitys esitteli lukuisia uusia laukkuja, joihin kaikki vaikuttivat muinaiseen roomalaiseen ja Grecian Timesiin. Ghesquière katsoi taaksepäin kultaiseen ikään tai valaistumisen ikään, kun mikä tahansa ilmaistiin niin puhtaasti. Juuri ne aikakaudet loivat sivilisaation olemuksen sellaisena kuin ymmärrämme, samoin kuin tämän kokoelman estetiikka riippuu näistä käsitteistä, kun Ghesquière lähtee matkalle ajassa taaksepäin.

Louis Vuitton FW 21 -kokoelmassa on runsaasti sekä uusia että vanhoja laukkuja, mukaan lukien muodot, kuten Keepall, Alma, Dauphine ja pieni Malle. Monet laukkuista integroivat italialaisen atelier fornasettin herkän taideteoksen. LV X Fornasetti -kapseli sisältää Louis Vuittonin ikonisen monogrammin toistot, joissa on käsin piirrettyjä kuvia veistoksellisilla kasvoilla kohokuvioiduissa nahkalaukkuissa.

Ghesquiere tarjoaa myös uuden muodon, nimeltään troca, jossa on liioiteltu brodeerattu Damier -tikattu nahka sekä irrotettava ketju. Kevään apuohjelma näkyy myös jälleen kiitotiellä, tällä kertaa, joka sisältää eksoottisia yksityiskohtia. Hyödyllisyystyyliä laajennetaan edelleen tässä kokoelmassa sekä taskussa, jota ääriviiva esiintyy olkalaukkuun, jossa on kontrastivärit ja materiaalit. Näytä alla olevan kokoelman laukut.

[Kuvia Louis Vuittonin kautta]