Otetaanpa hektisen Philippsin laukkukokoelmaan

. Olen täysin aloittanut tämän kappaleen säveltämisen, mutta sitten tarkistin juuri Hektic Phillipsin twitter -sivun puoli tuntia, samoin kuin minulla ei ole pahoillani. Hektistä Phillipsia vaalii selvästi kuvapalvelumme, samoin kuin monet sosiaalisen median, samoin kuin hän on todella hauska ja relatable celeb -persoonallisuus, samoin kuin me kaikki ymmärrämme samoin kuin hänestä, jotka ovat/olivat/olivat Hyper-merkityksellinen teini-ikäisille/viininjuomaongelmillemme. Joten otetaan syvä sukellus hänen kukkarokokoelmaansa, vai mitä? Et tule katumaan mitään.

Céline -triopussi
Osta Céline -laukkuja Vestiaire -kollektiivin kautta
Tässä on kiireinen ostaminen Melroseista kirkkaan sinisen Céline -triolaukun kanssa. (Olet kuullut,

Goyard Sac Hardy -laukku
En ymmärrä, miksi kukaan paljon varustettu enemmän kuin Hektiset Phillips LAX: Denim -mekko, suunnittelija -sunnies, kerehti, kengät (oletettavasti), Goyard Sac Hardy -laukku. Tehty samoin kuin tehty.

Gucci Marmont -pussi
2700 dollaria Neiman Marcusin kautta
Tässä on erittäin äskettäinen laukaus kiireisestä ulos ja noin LA: ssa, jossa on runsas violetti sametti, kukka-broadeerattu Gucci Marmont -laukku.

Gucci Marmont -pussi
2700 dollaria Neiman Marcusin kautta
Ja täällä hän on jälleen kerran, tuo täsmälleen sama laukku heittäessäsi papsia varjoa saadakseen niin lähellä lapsiaan.

Louis Vuitton -konttipussi
Kiireinen samoin kuin hänen julkkiksen Bestie Michelle Williams katsoi Louis Vuittonin kevään/kesän 2018 näyttelyä yhdessä Pariisissa viime syksynä. Hektinen toi mukanaan pienen Louis Vuitton -konttilaukun luonnollisesti.

Mansur Gavriel -konttipussi
595 dollaria Neiman Marcusin kautta
Hänen kokoelmansa on myös varustettu yhdellä kaikkien aikojen säiliöpussilla: Mansur Gavriel -säiliöpussi, samoin kuin myös…

Mansur Gavriel pieni konttipussi
610 dollaria Neiman Marcusin kautta
Punainen versio Mansur Gavriel Pienestä konttipussista! Tilanteessa unohdit sen, MG esitteli juuri ensimmäisen lompakkojen ja pienet nahkatuotteet muutama kuukausi sitten.

Olympia le-tan Jane Eyre -kirjakytkin
Osta Olympia le-tan kautta Farfetch.com
Lopuksi, tässä on jakava laukaus kiireisestä, joka tuo trendikkään Olympia Le-Tan Jane Eyre -kirjan otteen vuoden 2016 ELLE: n ”Women in Television” -illallisella.