Céline: n kevään 2015 kiitotien laukut kamppailevat viimeisen joulukuun lisävarusteiden osaston

, joka oli Fashion Press, että Anouck Duranteau-Loeper, Céline: n lisävarusteiden johtaja koko Phoebe Philon käsilaukku-onnelliselle toimikaudelle, tuotemerkillä, brändissä, Olisi lähtemään asettamaan äskettäin elvytetyssä Paco Rabanne -tapahtumassa. Perustuen julkisesti tarjottuihin tietoihin sekä Duranteau-Loeperin LinkedIn-profiiliin, näyttää siltä, ​​että hän olisi pysynyt Célineissä jossain ominaisuudessa, mutta uusi keikka osoittaa, että hänen osallistumisensa brändin lisävarusteiden päivittäiseen kehitykseen on todennäköisesti huomattavasti rajoitettua tai ainakin olennaisesti erilainen. Se ei ehkä ole niin hieno asia brändin käsilaukkuihin.

Céline näytti kevään 2015 kokoelmansa Pariisissa viikonloppuna, samoin kuin vaikka vaatteet olivat yhtä virheetöntä ja nykyaikaista kuin olemme jo kauan odottaneet yhdeltä alan suurimmista mielistä, kukkarat putosivat tasaiseksi. He tekivät myös viime kaudella. Philo on halukas pitämään linjan bestsellerejä normaalisti kiitotieltä, mutta tällä hetkellä ei ole mitään perillistä, joka näkyy tuotemerkin villisti näkyviä matkatavaroita, trapetsia ja perinteisiä laatikkolaukkuja, fanit aikoivat ehdottomasti saada ulkoasun seuraavasta valtavasta asiasta.

Solmio -kanto näytti olevan asennettu ottamaan brändin kukkaroon, mutta kuluttajatoimet siihen ei ole kilpaillut, mitä brändi on nauttinut aikaisempina vuosina ja aikaisempien laukkujen kanssa. Olisi typerää muodostaa Céline -lisävarusteosasto tässä vaiheessa, mutta seuraava valtava asia ei ehdottomasti ole minkään tyyppisiä omituisia, pyöreitä laukkuja alla.

[Valokuvat Vogue UK: n avulla]