Pidän todella Kylie Jennerin Givenchy Antigona

Tiedän, tiedän – joten monet teistä eivät halua kuulla mitään muuta Kardashiansista. En kuitenkaan ole täällä juoruttaakseen heitä, olen täällä jakaakseni Kylie Jennerin Instagram -sivulla huomannut laukun, johon putoin, samoin kuin juuri huomasin, että se tarjosi myytäväksi verkossa.

Givenchy Antigona on jo nyt vanha vuodenajat, mutta tyyli on edelleen suositeltava monille muotin ystäville, mukaan lukien sinun todella. Muutama kuukausi sitten ostin itselleni vaaleanpunaisen antigonan ja rakastan edelleen laukkua; Se on niin tyttömäinen, mikä ei aina ole tyylini, mutta tyyppinen, että minulla on jotain erilaista kuin normi. Tarkastelin laukkua ja löysin pikemminkin muutamia alueita, jotka mielestäni voisivat korjata, mutta koska pidän laukun ulkoasusta niin paljon, huomaan itseni tarkastavan jälleenmyyjien uusimpia saapumisia nähdäksesi pussin uusimmat versiot.

Pari viikkoa Go, nuorin Kardashian-Jenner, Kylie, julkaisi kuvan Instagramissa Antigonan ratsastamisesta ampuma-aseena autossaan. Pudoin nopeasti väriyhdistelmän kanssa, samoin kuin näin juuri sen osuvan MatchesFashion.com.

Tämän antigonan ensisijainen väri on Tan, mutta gussetit ovat mustia sekä olkahihnaa sekä koriste -yksityiskohdat ovat oransseja. Tämä värien trifekta on sekä tyylikäs ja tyylikäs; erilainen kuin monet näkemäni antigonat sekä uskomattoman erilaiset kuin super-ikäinen versioni. En pidä siitä vain, koska se on Kylie Jennerin laukku (vaikka olkaamme vain rehellisiä ja myöntäkäämme, että hänellä on uskomaton kukkarokokoelma), mutta voin kuitenkin sanoa Kylielle kiitos siitä, että hän julkaisee sen ja johtaa minua etsimään sitä. Osta MatchESFashion.com kautta 2 425 dollarilla.