Julkkikset ovat tällä viikolla

nilkkaappaat, jotka eivät ole koskaan vaikuttaneet vähemmän merkityksellisiltä kuin tällä viikolla. Korkean korkon yli-the-polven ja jopa reiteen korkeat saappaat olivat molemmat erittäin suosittuja valinta Kardashians, joka koski La: n ja Ison-Britannian julkkiksia, jotka osuivat punaisella matolla British Fashion Awards -palkinnoissa Lontoossa. Ja vaikka saappaat vaikuttavat ilmeiseltä talvelta, suurin osa boot-verhoiltuista julkkiksista sijaitsi tietysti Etelä-Kaliforniassa, ja yksi ei ehkä ole edes käyttänyt housuja. Se on joulua LA: ssa sinulle.

Adriana Lima
Gianvito Rossi polven mokkanahka saappaat
1 795 dollaria Barneysin avulla
Tässä on 16-kertainen (!!!) Victoria’s Secret Runway -malli Adriana Lima, joka antaa hänelle kaksinkertaisen puristuksen uuden Madame Tussaudin vahakuvan paljastamisessa NYC: ssä. Hänellä on yllään kauniita, mustia Gianvito Rossi-polven mokkanahkaa saappaat pariksi urheilullisella, kukkaisella silkkipukulla.

Alessandra Ambrosio
Giuseppe Zanotti Coline Metallic- ja patent -sandaalit
379 dollaria Bloomingdalen avulla
Alessandra Ambrosio heilutti äskettäin ylimääräistä sarjaa! LA: ssa väkijoukon kiertämiseksi mustalla ja kultaisella patenttihankaparilla Giuseppe Zanotti -sandaaleja, pariksi hame ja bralette -yhdistelmä Fausto Puglisin Resort 2016 -joukkokokoelmasta. Mitä muuta käytettäisiin joulukuussa?

Cheryl Fernandez
Sergio Rossi brodeerattu reiden korkeus saappaat
1 977 dollaria Farfetch.com -sivustolla
Tässä on brittiläinen äänitysartisti ja TV-persoonallisuus Cheryl Fernandez, joka kävelee punaisella matolla British Fashion Awards -palkinnoissa monimutkaisesti brodeeratussa parissa mustia reiden korkeita Sergio Rossi -saappaita. Hänen puku on räätälöity malli Topshopista, kaikista paikoista.

Emmy Rossum
Christian Louboutin Gwalior -pumput
795 dollaria Net-a-Porterin avulla
Emmy Rossum isännöi äskettäin Godivan ”Hot Chocolate for A Cause” -julkaisua NYC: ssä, kun hänellä oli iloinen pari punaisen mokkanahkaa. Tästä lähtien 15. joulukuuta asti Godiva lahjoittaa dollarin jokaisesta kaupassaan tarjottavista kuumista suklaajuomista Toysille. Seuraavan kerran kun tunnet uuden keskikaupungin lomaostoksien rikkoutumisen, vain hengitä ja nauti kuuma suklaa Godivassa. Se on hyvä syy.

Khloé Kardashian
Aquazzura Giselle mokkanahka saappaat
1 295 dollaria Barneysin avulla
Minusta tuntuu, että olen vaarassa kiertää nilkkani vain tarkistamalla Khloé Kardashianin piikkikorostetut Aquazzura Giselle mokkanahka saappaat. Khloé käytti äskettäin näitä saappaita tarkistaessaan asianajajansa toimistossaan LA: ssa. Voimme vain olettaa, että tämä vaihto on kuvattu Kuwtk -jälkipolven vuoksi.

Kourtney Kardashian
Stuart Weitzman Highland Boots
798 dollaria Saksin avulla
Samaan aikaan Khloén sisko Kourtney Kardashian huomasi tekevän vähän ostoksia Saint Laurentissa Beverly Hillsissä ja pukeutui paljon enemmän tukevampaan pariin Black Suede Stuart Weitzman Highland -saappaita. Hänellä on myös yksi suosikkilaukkuistamme, Givenchy Pandora Tiny Bag, jonka löydät sekä punaiselta että mustalta 1 790 dollarilla Saksilta.

Kylie Jenner
Christian Louboutin Salonu -pumput
Osta Christian Louboutin Saksin avulla
Ja tässä on sisko Kylie Jenner, joka poistui West Hollywoodin julkaisusta hänen erittäin himoittuneista huulisarjoistaan, jotka tapahtuivat tietysti Dashissa. (Missä muualla se olisi?) Hänellä on kermanvärinen pari katkaistuja Christian Louboutin Salonu -pumppuja.

Miley Cyrus
Yru Gem Star Glitter Boots
124 dollaria LA Style Rushin avulla
Lopuksi, tässä on Miley Cyrus, vain mailinaan, kun hän ilmestyy esiintymiseen Carnegie Hallissa. Yru on melko epäselvä etiketti, joka keskittyy muihin maailmoisiin kenkiin ja vaatteisiin.