Dsquared nahkainen kukka ja satiinikytkin

Minulla on hämmästyttävä kytkin, jonka haluan tuoda esiin. Se on kytkin, joka on kuvioitu, tyylikäs ja ei mitään upeita. Ohjelmasta minulla on omat mieltymykseni samoin kuin sinäkin. Riippumatta siitä, kuka tykkää, tässä kytkimessä on jotain aivan hämmästyttävää. En voi päästä tarkalleen, kuinka ylenmääräinen etuosa edessä ja tämän kytkimen takana on. Joillekin etuosa voi tuntua ylenmääräiseltä, mutta se ei ole. Se on täydellinen oikeaan tapahtumaan sekä todella pukeutumiseen, johon voit uskoa.

Tämä dsquared nahkainen kukka ja satiinikytkin on sellainen, jonka voin tehdä omani. Ennen kuin aloitan säveltämisen yksityiskohdista, minun on säveltävä tarkalleen kuinka erittäin joustava tämä kytkin on. Se voi yllättää, mutta tämä on kytkintyyppi, joka olisi merkittävä poikaystävän parin löysä farkku sekä napin alas paita. Sillä tavalla saatat käyttää tätä kytkintä huomattavalla lyhyellä tai pitkällä mekkolla tai ehkä pari mieluisin laiha farkku ja kimalteleva yläosa. Voit voittaa sen.

Nyt itse kytkin, se on jälleen upea. Kaikkia nahkaa ja satiinikukkaa on vaikea ohittaa pussin edessä. Jos tämä täsmälleen sama ääriviiva olisi takana, sanoisin, että se oli niin paljon. Käännä kuitenkin kytkin ympäri ja löydät paljon sujuvamman ilmeen. Pieni bitti nastat yhdistävät sekä naisellinen ja rokkari -näkökohdat sekä virheetömästi. Pidän juuri tästä kytkimestä. Osta Luisa Roman kautta 1195 dollarilla.