Tänä kesänä valmiina rivipussi on 64% alennus

joka perjantai, jonka jaamme laukkujen tarjouksia, mikä on meille menetelmä löytää parhaat tarjoukset suunnittelijapusseista verkossa. Useita kertoja tuntuu hieman ilmeiseltä, miksi laukku on merkitty, se ei vain ole yhtä ajaton, perinteinen tai haluttu, mutta yleisesti on pussit, joita rakastan ehdottomasti varastamista. Ohjelmasta meillä kaikilla on erilaiset maut, samoin kuin mitä voin huomata, että vedoin, voi hämmentää sinua. Kuitenkin tänään juoksin tämän rivin pussiin, samoin kuin se on hämmästyttävä 64%: n alennus. Upea uutinen on, että se on pussi, joka on mielestäni melko ihana.

Tämä on rivin litteä mikroympyrän nahkapussi, joka on merkitty 1 090 dollarista 389,97 dollariin. Tämä laukku lyö parhaimmillaan, samoin kuin kevät ja kesäaika (toivottavasti) koputtavat ovemme ja huomaan aina keltaisen laukun olevan yksi parhaimmista menetelmistä vaatekaapin ja asun kirkastamiseksi. Juurujen muotoiltut äänikahvat lisäävät ripottele kauneutta ja toimivat tämän vasikanahan nahkalaukun palveluntarjoajana.

Kaiken kaikkiaan laukku on yksinkertainen, ei mitään merkittävää tyyliä viisas, mutta keväällä sekä kesätakit tai kevyt farkku sekä valkoinen tee, tämä laukku on hyvä bitti lisäys. Se on pieni, mitat ovat 10 ½ ”w x 7 ½” h x 2 ½ ”d, mutta sen pitäisi silti mahdollistaa tarvikkeillesi riittävä alue. Rivi korkea laatu on huippuluokkaa, he hyödyntävät muutamia hienointa nahkaa sekä materiaaleja, samoin kuin sen laukut kestävät erittäin hyvin ajan myötä.

Osta Nordstromin kautta 389,97 dollarilla