Paras lahja kaikille luettelossasi

lapsuuteni aikana, minussa annettiin, että lahjojen antaminen oli paljon hauskempaa kuin vastaanottaminen. Tuolloin en saanut sitä, mutta mitä vanhempi saan, sitä enemmän tajuan totuuden siitä. Lahjojen antaminen on rakkauskieli ja olen paljon ylpeä siitä, että löydät parhaan lahjan rakkailleni. Aloitan yleensä aivoriihi lomalahjaideoita kesällä, odotan tällä kaudella ympäri vuoden. Minun tiedetään poimivan lahjoja jouluna ympäri vuoden, mutta tänä vuonna olen jättänyt sen viime hetkeen (huoppia… syytän sitä liikkeelläni). Jos olet hyppyse lahjaideoita, jaan alla olevaa ostoslistaani.

Äiti

Prada Saffiano Zip-ympäröivä budjetti (725 dollaria)
Tänä vuonna haluan saada äitini jotain erityistä, jota tiedän, että hän rakastaa. Hän on ollut niin loistava ja antanut armollisesti asua hänen kanssaan uuden talomme rakennettaessa, joten haluan saada hänelle jotain, joka yllättää hänet tällä lomakaudella. Äitini on huomattava Prada -fani (Paholainen käyttää Prada on hänen suosikki elokuvansa), ja hän on sanonut, että hän tarvitsee uuden budjetin kuukausien ajan. Kuuluisan muotitalon budjetti ei ole brainer ja tiedän, että hän vaalii Pradan budjettia tulevina vuosina. Rakastan vetoketjullista tyyliä, koska siinä on kolikoita, korttipaikka, ja se on riittävän pitkä käteisellä.

Aviomies

Bossin allekirjoitusnahka -salkku (845 dollaria)
Puolisoni ei ole frills eikä yleensä ota kiiltoa suunnittelijatuotteille (luulen, että rakastan niitä tarpeeksi meille), mutta hän järkytti minua muutama vuosi sitten, kun hän todella rakasti kannettavan tietokoneen laukkua, jonka sain hänet pois Amazonista. Valitsemani kannettavan tietokoneen laukku oli taloudellista ja on alkanut näyttää melko karkealta ja alkaa huijata ottaen huomioon, että hän tuo sen hänen kanssaan joka päivä töihin. Tänä vuonna pyrin päivittämään hänen salkkuaan ja mielestäni tämä Boss -allekirjoitussalkku on klassinen, tyylikäs ja toimiva (kaikki asiat, jotka puolisoni haluaa salkkuun).

Kaksitoista South Airsnap AirPod -tapausta (35 dollaria)
Pomo -salkku on iso lahja puolisolleni tänä vuonna, mutta tämä Air Pod -kotelo on liian söpö puhumattakaan. Pidän erityisesti tästä tapauksesta, koska se voidaan helposti leikata hänen avainnipunsa päälle. Nousin tämän pussin hänen ilmapalkistaan ​​ja muutamasta tyhjästä lipusta käytettäväksi sukkahousuina.

Sisko

Dagne Dover Dakota -reppu (195 dollaria)
Siskoni on raskaana ensimmäisen vauvansa kanssa ja olen innostuneesti mutkinut sitä, mitä saada hänet viikkojen ajan. Tiedän, että hänellä on paljon käsiä ilmaisia ​​hetkiä ensimmäistä kertaa äitinä, joten ajattelin, että reppu olisi hänelle optimaalinen lahja tänä vuonna. Dagne Dover Dakota -reppu on valmistettu kestävästä, ja paljon tärkeämpää, pestävä materiaali, ja sillä on hyödyllisiä osastoja hänen ja vauvan omaisuuksien järjestämiseen. Vaikka tämä laukku on optimaalinen sisarelleni, se voisi tehdä lahjan jokaiselle naisille liikkeellä olevalle naiselle, äiti vai ei. Voin jopa saada yhden itselleni työlaukkuksi, kun otetaan huomioon, että se on niin kevyt ja kestävä lomien ohi.

Parhaat ystävät

Madewell herkkä helmipisarat (32 dollaria)
Aina kun ostan parhaan ystäväni, valitsen yleensä esineen, jonka haluaisin pitää itselleni. Paras kaverini ja vaihdamme yleensä pieniä lahjoja lomilla, ja nämä Madewell -korvakorut ovat ehdottomasti lahja, jonka haluaisin saada. Pidän niistä klassisesta, mutta modernista suunnittelusta, ja kulta ja helmet eivät koskaan mene tyylistä. Mielestäni nämä näyttävät siltä, ​​että ne maksavat paljon yli 32 dollaria, mikä on ehdottomasti bonus.

Shopbop @Home -sarja 4 ruusun valkoviinilasia (45 dollaria)
Ainoa lahja parempi kuin pari uskomattomia korvakoruja on sarja uskomattomia valkoviinilasit. Rakastan näitä Shopbop @Home -valkoviinilasit. Olen pakkomielle kukkatulostuksesta ja rakastan näiden lasien naisellinen ja herkullinen muotoilu. Ostin nämä jo parhaalle kaverilleni, mutta ajattelen asettaa uuden ostoksen lahjoittaakseen myös sisareni nämä-ne ovat vain niin söpöjä.

Veljentytär

Papukaijat, mopsit ja Pixie Dust: Kirja muotisuunnittelija Judith Leiberistä (13,20 dollaria)
Haluan suihkuttaa nuoria veljentytärini lahjoilla tällä lomakaudella; Ne ovat niin hauska ikä lomakaudelle. Joidenkin lelujen lisäksi aion antaa heille lastenkirjan ottaen huomioon, että he ovat vasta alkamassa oppia lukemaan. Kirja on Deborah Blumenthal “Papukaijat, mopsit ja Pixie Dust: Kirja muotisuunnittelija Judith Leiberistä”. Se tekee hienoa työtä korostaa Judith Leiberin poikkeuksellista ammattia ja yksityiskohdat siitä, kuinka hänen tuotemerkkistään tuli legenda, joka se on nykyään. Uskon, että kirjat tekevät poikkeuksellisia lahjoja lapsille, ja tämä on tytöille paras nukkumaanmenotarina (ja antaa heille mahdollisuuden seurata heidän unelmiaan!).

Kollegat

Jo Malone London Granaattiomena noir Stucented Home Candle (67 dollaria)
Muutama vuosi sitten sain Jo Malone -kynttilän salaiselta joulupukulta. Rakastin sitä niin paljon, että siitä on tullut toimistolahjani. Tietysti toimistolomaetiketti vaihtelee toimistosta toiseen, mutta jos yOu haluaa saada jotain hienoa salaiselle joulupukkille, valkoiselle norsulle, pomollesi tai työhösi bestielle, Jo Malone -kynttilä ei koskaan petä. Suosikki tuoksuni heidän kynttilävalikoimastaan on granaattiomena noir, mutta kukaan niistä tekisi poikkeuksellisen lahjan.

Mitä annat rakkailleen tänä vuonna? Haluaisin tietää.